Web Analytics
Jump to content

Fullstørrelse? Halvstørrelse?


TheBoss
 Share

Recommended Posts

Jeg startet ikke denne tråden for å starte en debatt om hvorvidt foreldrene til disse barna slår og pisker dem for at de skal bli gode. Jeg syntes bare det var utrolig at disse barna kunne spille slik de gjorde.

Jeg vil likevel påpeke det at vi vet svært lite om oppdragelsen til disse barna, så det å forhåndsdømme kun utifra hvilket land de kommer fra mener jeg blir helt feil...

Link to comment
Share on other sites

Min uttalelse er på ingen måte basert på hvilket land de kommer fra, men at så unge barn antakeligvis ikke blir så flinke uten at foreldre er over gjennomsnittet interessert i at barna skal bli det, selv om de kanskje ikke vil det like mye selv.

Jeg hadde hatt akkurat samme uttalelse om det var noen norske barn.

Men såklart, alltid imponerende å høre dyktige gitarister og godt samspill, og dette er intet unntak. Absolutt imponerende spilt!

Link to comment
Share on other sites

Nå må dere huske på at man ikke er så stor i snitt i Nordkorea som det man er her i landet. Etter tannstilling å dømme er vel disse her rundt 9 år gamle, fortsatt imponerende, men de er altså trolig litt eldre enn det man tror.

Det er klart dette er ren barnemishandling. Barn burde dyrke sunne interresser, som å se Disneychannel og spille Crysis2 på fritiden. Innimellom at man får med seg hv som skjer på Paradise Hotel.

Link to comment
Share on other sites

Etter tannstilling å dømme er vel disse her rundt 9 år gamle,...

Hva du vet, kjære Castor.. :D

Sjarmerende video, og jeg liker ikke barn engang.

Ikke alt i Østen som er like bra, men det er det ikke her heller, så la oss glede oss over det vi kan.

Edited by kruneh
Link to comment
Share on other sites

Skulle ikke forundre meg om Sola var trekanta heller, men skal ikke uttale meg om noe jeg ikke har peiling på...

Jeg sier hverken det ene eller det andre, men husker en film av noen dansker jeg så en gang (husker ikke navnet på den) der de dro til Sør-Korea og undersøkte dette med "barnestjerner" i denne kulturen. Ja, barna fikk streng beskjed om å øve. De måtte øve mye, men misshandlet dersom de ikke gjorde det de ble fortalt? Ikke i det hele tatt. Disse barna visste ikke om noe annet og de hadde det faktisk kjempebra slik det var. De hadde venner og fritid, men det var kunsten som sto i fokus og det var faktisk kjempegøy for dem...

Det har seg slik at kultur og musikk spesielt er en av tingene man kan holde på med der nede med relativt fritt spillerom dersom det ikke er en protest mot myndighetene.

Stemmer i med det kruneh sier over meg her...

Men nå gidder jeg ikke å diskutere, var som sagt ikke det som var hensikten med denne tråden...

Edited by TheBoss
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.