Web Analytics
Jump to content

Traynor?


aMo
 Share

Recommended Posts

Noen erfaringer med disse?

Jeg er ute etter en amp som kan brukes til det meste (bra cleans til skrikende overdrive), og disse ser hvetfall ut som de skulle klare jobben, men jeg har aldri hørt en, og heller ei aldri sett en i ei sjappe, så jeg vet ikke hva jeg skal forvente av disse..

All informasjon tas imot med takk. :)

Link to comment
Share on other sites

aMo: hadde en traynor 40watt rørforsterker i øvingslokalet på slikt et ungdomssted. Hvis du er ute etter metall bør du ha noen VELDIG hissige pickups :P Jeg hadde litt problemer med å få en brutal dø-metall vreng utav den uten en boostpedal.

... men så spiller kanskje ikke alle dø-metall...

Link to comment
Share on other sites

tHeMuTh|n: hvis du spiller inn noe brutal dø-metall med traynoren helt uten hjelpemidler (i form av pedaler og post-EQ med pc/mac/opptaksredskap) og gjør tilgjengelig, så ville det vært svært interessant. Så kan vi avgjøre om tonen blir like brutal som ENGL og Framus ;)

Link to comment
Share on other sites

nettrom: nja, traynor 40watteren ligger vel rundt 6000,- mens man får en Thunder 50 combo fra ENGL til 8800. Går man for ENGL topp får man Screamer 50 H for 7590. Hvis da den ikke så altfor store prisforskjellen gjør at man får en 10x råere vreng, så er det vel verdt det?

Prøv gjerne å vise at jeg har feil, tHeMuTh|n ;) *vente på opptak*

Link to comment
Share on other sites

Her blir det mye rart som kommer til å telle ja..

Nummer 1: Det skal være rør, er lei av å ha noe som "låter som rør", helsike heller, gi meg ekte rør da så slipper jeg å late som..

Nummer 2: Jeg trenger cleans... Det hender jeg slår på coil-split på Duncan'59'en min, og da trenger jeg en fin clean til å spille litt akkorder på osv.

Nummer3: Jeg liker å høre på all slags metall, alt fra gammelt fra 70-80-tall til dagens.. Skulle gjerne hatt noe som kunne tilfredstille under de fleste forhold..

Nummer 4: Skulle helst vært en combo.. Som til nød kan spille høyt dersom jeg en gang skulle trenge det (lite trolig men dog.. heh)

Nummer 5: Jeg er forfengelig.. ENGL lager stygge amper.. hehehehe

Link to comment
Share on other sites

Makan til kriterier :P

Synes engl ampene er sexy jeg, men folk er vel forskjellige.

Du kunne jo kanskje gått for en marshall DSL 401, 40w rørcombo. Koster 7900 den da, og jeg synes ikke stort om den, men igjen er folk forskjellige.

Du får kanskje holde utkikk etter noe brukt.

edit: ser forresten at mariopris på Traynor YCV40 er 7650, så at ENGLene er så utrolig mye dyrere er da bare vås. Selvsagt, inniblant kan man få fine tilbud...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.