Web Analytics
Jump to content

Traynor?


aMo

Recommended Posts

Noen erfaringer med disse?

Jeg er ute etter en amp som kan brukes til det meste (bra cleans til skrikende overdrive), og disse ser hvetfall ut som de skulle klare jobben, men jeg har aldri hørt en, og heller ei aldri sett en i ei sjappe, så jeg vet ikke hva jeg skal forvente av disse..

All informasjon tas imot med takk. :)

Link to comment
Share on other sites

aMo: hadde en traynor 40watt rørforsterker i øvingslokalet på slikt et ungdomssted. Hvis du er ute etter metall bør du ha noen VELDIG hissige pickups :P Jeg hadde litt problemer med å få en brutal dø-metall vreng utav den uten en boostpedal.

... men så spiller kanskje ikke alle dø-metall...

Link to comment
Share on other sites

tHeMuTh|n: hvis du spiller inn noe brutal dø-metall med traynoren helt uten hjelpemidler (i form av pedaler og post-EQ med pc/mac/opptaksredskap) og gjør tilgjengelig, så ville det vært svært interessant. Så kan vi avgjøre om tonen blir like brutal som ENGL og Framus ;)

Link to comment
Share on other sites

nettrom: nja, traynor 40watteren ligger vel rundt 6000,- mens man får en Thunder 50 combo fra ENGL til 8800. Går man for ENGL topp får man Screamer 50 H for 7590. Hvis da den ikke så altfor store prisforskjellen gjør at man får en 10x råere vreng, så er det vel verdt det?

Prøv gjerne å vise at jeg har feil, tHeMuTh|n ;) *vente på opptak*

Link to comment
Share on other sites

Her blir det mye rart som kommer til å telle ja..

Nummer 1: Det skal være rør, er lei av å ha noe som "låter som rør", helsike heller, gi meg ekte rør da så slipper jeg å late som..

Nummer 2: Jeg trenger cleans... Det hender jeg slår på coil-split på Duncan'59'en min, og da trenger jeg en fin clean til å spille litt akkorder på osv.

Nummer3: Jeg liker å høre på all slags metall, alt fra gammelt fra 70-80-tall til dagens.. Skulle gjerne hatt noe som kunne tilfredstille under de fleste forhold..

Nummer 4: Skulle helst vært en combo.. Som til nød kan spille høyt dersom jeg en gang skulle trenge det (lite trolig men dog.. heh)

Nummer 5: Jeg er forfengelig.. ENGL lager stygge amper.. hehehehe

Link to comment
Share on other sites

Makan til kriterier :P

Synes engl ampene er sexy jeg, men folk er vel forskjellige.

Du kunne jo kanskje gått for en marshall DSL 401, 40w rørcombo. Koster 7900 den da, og jeg synes ikke stort om den, men igjen er folk forskjellige.

Du får kanskje holde utkikk etter noe brukt.

edit: ser forresten at mariopris på Traynor YCV40 er 7650, så at ENGLene er så utrolig mye dyrere er da bare vås. Selvsagt, inniblant kan man få fine tilbud...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.