Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

kjøpt pickupar frå Ebay/USA - porto?


Gjest Paal

Anbefalte innlegg

Jeg fikk nettopp tilsendt en tremolo og en tremoloblokk pluss noen fjærer og fester, veier trolig mye mer enn noen mikker, og er på samme størrelse. Pakken veide 1 lbs 15 oz, portoen ble $15.50 ( USPS Parcel Post Air). Merk at dette var fra en jeg kjenner og representerer aktuell kostnad. Hvis du har kjøpt via eBay så har de rettigheter som tilsier at de kan ta seg betalt for pakking og befraktning ned til postkontor.

Forsikring koster også litt... Men ikke så mye!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det koster mye mer å sende med FedEX eller UPS nettopp fordi det går raskere (2-3 dager) enn US Post (7-10 dager). Grunnen til at han vil sende UPS/FedEX er at de kommer og henter pakken på døra hjemme hos ham, slik at han slipper å dra på postkontoret for å sende. Men hvis du kan overtale ham til å dra dit, burde det koste deg som nevnt mellom 10 og 20 dollar.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har dessverre ikke en Tom Anderson T/Hollow T/T classic selv, har en Hollow Drop Top som har andre pickuper (SA1/SA1R/H2+). Ser at de går for ca 70$ stykket på nettbutikker.

Selv om mine pickuper ikke er "Vintage", slik dine er, er det flott cleanlyd i dem. Veldig definert lyd.

Som du kanskje har sett har TV-3 litt rar form, fordi Tom Anderson har designet pickupen litt spesielt. Han synes ikke løsningen med integrert pickup i stolen (slik det er på Telecaster) er noe bra, så de designet en skråstilt enkeltstående pickup. Du får se om den passer:-)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Aner ikke hva vekten er, men den er nok en god del mer enn 3,2 kg. Når det kommer til å spille stående er det en vanesak, som alt annet. Jeg tror du kommer til å vende deg til det ganske raskt om du tvinger deg til å stå enda mer. Jeg står på øving ca. 7 timer i uka, og nå synes jeg nesten det er lettere å spille stående enn sittende. 😬 Gratulerer med fet gitar! 
  • Jeg kommer til å få en Gibson Slash Les Paul Standard 2020 (i nyyyydelig Anaconda Burst) til jul. Men den har ikke weight relief. Jeg har aldri holdt i en Les Paul som ikke har det, så jeg aner ikke hva jeg kan forvente meg. Det eneste jeg er sikker på er at jeg nok må sitte når jeg spiller.  Jeg har en Les Paul Faded 2017, på 3,2 kg. Den kan jeg stå med i 30-40 minutter, men jeg er nybegynner (tok pause i et par år), og synes det er så vanskelig å treffe de riktige strengene når jeg står. Han jeg øver med spiller akustisk gitar, og sitter. Dermed blir det til at jeg også sitter når vi er sammen. Om noen har tips til plekterteknikk tar jeg imot med glede!       
  • Hei Endt hvordan går det med amp bygge prosjektet? Jeg har akkurat bestilt et 18W Plexi byggesett fra ampmaker.uk Jeg har printa ut bygge manualen, leser litt hver kveld og gleder meg som en unge. Venter litt med eff loop settet...
  • Nei, men jeg har mutterhylser, men det ser det ut som om du har fått tak i 🙂 Fint kabinett!
  • Grattis! Virker fete de der! 🙂
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.