Gå til innhold
Nameless

Hola i hula.

Anbefalte innlegg

Hey hey!

Surra litt rundt på forumet en stund nå egentlig. Tenkte jeg skulle introdusere meg sjøl av samme grunn som folk flest introduserer seg selv.

Er en kar på 23 år. Studerer i Trondheim, opprinnelig østfolding (Moss). Er da gitarist og har spilt i sirka 11 år, gitarentusiast og musikkdigger/entusiast.

Har vel en fast fot innenfor det progressive. Men ellers en bred musikkhorisont. Har et par faste favoritter (Pain of Salvation, Dream Theater, Transatlantic, Neal Morse.. osv) men utover det synes jeg det er vanskelig å skille ut ekslusive dråper fra et hav av knall musikk.

Musikksmaken går fra black metal til dagens pop/rock band. (Burzum til Big Bang? ish?) Jeg liker det enkle og fengende samt det tunge, tekniske og kompliserte.

Som gitarist mener jeg "definisjonen" (om det skulle finnes noe slikt) på en god gitarist er en som kan inngå et kompromiss mellom teknisk utførelse og feeling.

Edit: Ser forøvrig at kontoen er registrert i 2009, men jeg har ikke lest forumet noe særlig på den tida. Bare sirka de siste 3-4 mnd jeg har lest hyppig :P

Hepp!

Endret av Nameless

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.