Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Leiter etter tysk nettbutikk


greovhan

Anbefalte innlegg

Bare husk på at du betaler ytterlige 25% moms på det du kjøper når den kommer inn i norge!

Kjip regning å få om man ikke er klar over det ;)

Riktig dette som Eirikop sier.. Ta prisen fra Thomann i €, trekk fra 19% (tysk MVA) legg til frakt + Norsk fortolling (kan bli dyr om f.eks Schenker tar jobben) + 25% mva til slutt.

Du vil trolig spare så lite at en god pruterunde i butikken vil gjøre at det skiller kanskje en 1000-1500 i diff på en Powerball. Og denne diffen er verdt sin vekt i Gull når skiten går i stykker og du skal Reklamere...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pass på å trekke fra 19% på riktig pris også. Om du f.eks går inn på svensk thomann så er de prisene inkludert 25% svensk mva, mens prisene på tysk thomann er inkludert 19% mva. Mao kan du sånn røft regne med at prisene på svens thomann er omtrent du kommer til å betale for varene, så legger du på 37,5€ i frakt inkludert mva og noen hundre i tollgebyr. Om du vil være nøyaktig så er pris uten MVA forskjellig på tysk og svensk side, og den riktige får du om du går inn på tysk side og fjerner 19% moms. Pass bare på at du da deler på 1,19 og ikke ganger med 0,81 :)

Som Neros sier kan nok en del ting være vel så billig i Norge, og for ting som ikke er det kan forbrukerkjøpsloven være vel verdt prisdifferansen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jag menar absolut inte att prata mot någon här och jag är enig i att man gärna ska köpa lokalt så att man stöttar den lokala butikken :) . Men bara som info, så har Thomann 3 års garanti, är det nåt som är galt med det du har köpt så kommer UPS och hämtar varan på dörren och de leverar tillbaka varan vid samma dörr (förhoppningsvis), Thomann betalar portot. Men det är såklart en fördel om du köper lokalt och bara kan knalla ner till din lokala butikk och få problemet löst med en gång :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Slettet et innlegg som sverter en navngitt musikkforretning. Man kan være misfrnøyd med både det ene og det andre ved en butikk, men dette er ikke plassen å navngi disse da det ofte kan være mange som er tilsvarende fornøyd med samme butikk osv. Kritikk er greit nok, men da av det konstruktive slaget, og rettes kanskje helst til den butikken det gjelder.

Reaksjon på moderering tas på PM.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.