Web Analytics
Jump to content

Cynic - Focus


Faktor

Recommended Posts

Kjøpte meg denne Cd'en i dag. CD'en er fra 1993 og produksjonen kunne med fordel vært bedre. Har hørt et eller to spor, men wow for en opplevelse det var å få sporene i en sammenheng.

For dere som ikke kjenner til Cynic, er det en progressiv/eksperimentiell blanding mellom jazz og metal med dødsvokal. Var vel Cynic + Atheist og Death som, om ikke blandet de to sjangrene, lot påvirkning/inspirasjon flyte relativt fritt over de tilsynelatende uavhengige sjangerene.

Kommer nok til å ta en stund og fordøye platen, men det er gromt :)

Noen andre som har hørt om/av de?

Link to comment
Share on other sites

Death er så jævlig inni helvetes dritrått! Har bare ei plate med de, men dersom jeg skulle anbefale noe skikkelig deathmetal, blackmetal WHATEVER (Til dere som er så anale på sjangre...) så ville det vært de..

Link to comment
Share on other sites

Death er så jævlig inni helvetes dritrått! Har bare ei plate med de' date=' men dersom jeg skulle anbefale noe skikkelig deathmetal, blackmetal WHATEVER (Til dere som er så anale på sjangre...) så ville det vært de..[/quote']

JEPPJEPP!

Har blitt skikkelig fan selv i det siste. Death har en av de fineste instrumentalene jeg vet om - Voice of the Soul, fra det siste albumet.

intressant alt jeg vet om cynic er at Tony Choy er bassist der veldig god bassist

:D er digg, bassen er ganske prominent i lydbildet. Fete saker rett og slett.

Link to comment
Share on other sites

Besetningen på denne platen er:

Jason Gobel på gitar og gitar synth

Paul Masvidal på vocals gitar og gitar synth

Sean Reinert på akustisk/electronic drums og keyboards

og

Shawn Malone på bass og chapman stick (!)

Trommingen på låtene er veldig artig, går veldig fort fra ganske kaotisk til rytmisk og diggbart :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Cynic er meget bra. Er vel kommet en remaster av Focus for ikke så lenge siden, om jeg husker rett.

Og Death er fantastisk bra, spesielt Sound of Perseverance albumet. Fans av Schuldiner's gitarspilling (og Death's mer progressive materiale) vil sikkert like Control Denied også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.