Web Analytics
Jump to content

Cynic - Focus


Faktor
 Share

Recommended Posts

Kjøpte meg denne Cd'en i dag. CD'en er fra 1993 og produksjonen kunne med fordel vært bedre. Har hørt et eller to spor, men wow for en opplevelse det var å få sporene i en sammenheng.

For dere som ikke kjenner til Cynic, er det en progressiv/eksperimentiell blanding mellom jazz og metal med dødsvokal. Var vel Cynic + Atheist og Death som, om ikke blandet de to sjangrene, lot påvirkning/inspirasjon flyte relativt fritt over de tilsynelatende uavhengige sjangerene.

Kommer nok til å ta en stund og fordøye platen, men det er gromt :)

Noen andre som har hørt om/av de?

Link to comment
Share on other sites

Death er så jævlig inni helvetes dritrått! Har bare ei plate med de, men dersom jeg skulle anbefale noe skikkelig deathmetal, blackmetal WHATEVER (Til dere som er så anale på sjangre...) så ville det vært de..

Link to comment
Share on other sites

Death er så jævlig inni helvetes dritrått! Har bare ei plate med de' date=' men dersom jeg skulle anbefale noe skikkelig deathmetal, blackmetal WHATEVER (Til dere som er så anale på sjangre...) så ville det vært de..[/quote']

JEPPJEPP!

Har blitt skikkelig fan selv i det siste. Death har en av de fineste instrumentalene jeg vet om - Voice of the Soul, fra det siste albumet.

intressant alt jeg vet om cynic er at Tony Choy er bassist der veldig god bassist

:D er digg, bassen er ganske prominent i lydbildet. Fete saker rett og slett.

Link to comment
Share on other sites

Besetningen på denne platen er:

Jason Gobel på gitar og gitar synth

Paul Masvidal på vocals gitar og gitar synth

Sean Reinert på akustisk/electronic drums og keyboards

og

Shawn Malone på bass og chapman stick (!)

Trommingen på låtene er veldig artig, går veldig fort fra ganske kaotisk til rytmisk og diggbart :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Cynic er meget bra. Er vel kommet en remaster av Focus for ikke så lenge siden, om jeg husker rett.

Og Death er fantastisk bra, spesielt Sound of Perseverance albumet. Fans av Schuldiner's gitarspilling (og Death's mer progressive materiale) vil sikkert like Control Denied også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.