Web Analytics
Jump to content

Skulder bag til utstyr


Erless
 Share

Recommended Posts

Jeg skulle gjerne hatt en bag jeg kan ha lydkortet mitt og noen pedaler, og gjerne macen min i. Lydkortet er på 10", og 2cm tykk, tror jeg. Mac'en er på 13". Har prøvd å finne litt på nettet, men jeg klarer ikke å finne helt hva jeg er ute etter. Noe som dette hadde hvert greit http://cgi.ebay.com/DJ-guitar-band-gear-bag-Musicians-Friend-tweed-/270686905556?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3f063264d4

Link to comment
Share on other sites

Hadde jeg vært deg ville jeg gått for noe så kjedelig som en ryggsekk. :)

Det hender jeg også må dra med litt utstyr, som jeg ikke har egen bag til, og da finner jeg fram min gamle ryggsekk fra vgs.

Den har en lomme for laptop, og mange andre store rom som an lett får pedaler og lydkort oppi.

Men viktigste grunnen til å ha en ryggsekk er at musikkutstyr fort blir jævlig tungt når du får samla sammen litt, og da er det megakjipt å bære det med kun én stropp over én av skuldrene dine, evnt. bære det med en av hendene. Blir også helt forjævlig i lengden.

Så flott ut den baggen du linka til, tweed og greier. Men her ville jeg valgt det som var mest praktisk og ikke det som så kulest ut. :)

Link to comment
Share on other sites

Er helt enig der. En ryggsekk er det beste, det er bare at som regel så er det gitaren jeg har på ryggen, og da går ikke det å ha en sekk utenpå der igjen. Linken var egentlig til en tilfeldig en, men greit å ha litt stil og :), men det er selvsakt ikke det som er viktigst. Og den bagen sendes ikke til norge.

Link to comment
Share on other sites

Hvor mye pedaler er det snakk om? Jeg har sett ganske gode gigbager for gitar som har lomme på fremsiden som er stor nok i massevis til at du får en 13" laptop oppi der, og antakeligvis et lydkort også. Da er det jo ikke store veska du trenger om ikke du har avsindige mengder pedaler :)

Har ingen konkrete tips, men leit litt rundt på gigbager til gitar så kanskje du finner noe som duger!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.