Web Analytics
Jump to content

Fender Deluxe


Detersykt
 Share

Recommended Posts

Har du råd til en american deluxe bør du prøve dem og vurdere selv ;)

For noen uker siden prøvde jeg en Fender American Deluxe stratocaster "back to back" med min Classic Player 60's strat med DiMarzio - mikrofoner.

Kvalitetsmessig må jeg si at jeg synes forskjellen var sjokkerende liten. Gripebrettet, båndene etc. var av samme kvalitet, halsprofilen var forskjellig men her går det mer på smak og behag, begge gitarene var lette og velklingende (til tross for litt tykkere polyesterfinish på Classic Player'en?) men jeg synes tremoloen på Classic Player'en var bedre mht. klang, begge gitarene holder stemningen godt, selv om Classic Playeren ikke har locking tuners, synes DiMarzioene jeg har satt i (solo, heavy blues og area '67) låt bedre - og area '67en lå mer "strat - aktig"!

Kort og godt - jeg fikk ikke lyst til å bytte B)

Men du bør som sagt prøve selv. Men vær obs på at det er som Andr3as sier - de meksikanske fenderene er veldig, veldig bra! Og bortsett fra Standard og Classic - seriene pluss enkelte andre, har de veldig bra mikker (deluxe player har de samme noiseless - mikkene som du finner på de amerikanske, classic playerene har custom shop mikker etc.) som du ikke trenger å skifte med mindre du trenger noe helt konkret.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.