Web Analytics
Jump to content

By:Larm 2005


Petrucci

Recommended Posts

 • 2 weeks later...
Skal stemme.

Jeg trenger litt hjelp selv. Warbirds trenger å alle stemmer de kan få. Hadde vært nice om noen kunne stemt litt for dem.

Forresten, hvor er dere ser hvor mange stemmer et band har fått?

spiller du i warbirds? var dere på Battle of bands i Kristiansand?:P

Link to comment
Share on other sites

Hey. thanks.

Nei, spiller ikke i warbirds. Men de er bestekameratene mine, og jeg har liksom vært med de på alt siden de begynnte å spille. Jeg hjelper de med det meste egentlig, men synes det er dritmorro. Alt fra gitarstashtips til gitarmekking, konsertopplegg, hjelper til med hjemmeside(kommer snart) . Nå holder vi på å få igang hjemmestudio, og akkurat nå holder vi på å markedføre dette, så de kanskje har en mulighet til å bli med på bylarm. I tillegg blir jeg en slags "barnehageonkel".

Noen må passe på disse surrehuene :)

Var hverken med til kristiansand eller så de på sandefjord(Var bare med ned med noe utstyr og spiste macernburger)

Hallvardo, hvilket band spiller du i? Hva spiller du?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.