Web Analytics
Jump to content

Jeg Skal Kjøpe Ny Gitar


Winball
 Share

Recommended Posts

Hahh.... anbefale en Fender til en Gibson entusiast....ahhhhk pjuuu !!

nei, Epiphone LP Goth eller standard er en kjempe gitar for pengene !

anbefales på det sterkeste, siden du utvilsomt er ute etter LP lyden !!

Ellers så kan vi jo nevne....... DEAN såklart !!

Link to comment
Share on other sites

hmmm.....

ESP, Jackson, Ibanez, Fender er bra gitarer det, men hvis jeg hadde vært ute etter en LP i utgangspunktet, så ville jeg ikke snudd meg etter noen av de nevnte !

Er du ute etter en LP kopi, så kjøp likegodt en Epiphone !!

Det er med små grep denne gitaren blir en kjempe gitar, Pickup's etc. kan skiftes ut.....

åzzå er jo Goth serien kul å se på da !!

Kjøp Epiphone Goth LP er min anmodning !!

eller en DEAN ML eller evo

http://www.deanguitars.com

eller sjekk ut han her http://www.basstreble.com

sjekk ut "inventory" lista hans, finner du noe du liker så send han en mail !! for et skikkelig tilbud sier du at du har blitt anbefalt å kontakte han av Bernt !!

Frakt fra USA er $150 USD, + på moms og vips... så skal du se at du betaler nesten halve prisen, enn om du skulle kjøpt fra for eksempel Mario !!

Link to comment
Share on other sites

Må barew si meg enig i at Mexikansk er best, har spilt Mexikansk i 5 år og har enda, nesten ikke klagd på lyden, (eventuelle klager har kun vart i et par uker), men jeg råder deg til å kjpe en Fat-Strat, og helst en såkalt "Tex-Mex", de er råbra, men jeg vet ikke hvor mange det er av dem i norge, personlig har jeg bare sett ett eksemplar, og det er min

Link to comment
Share on other sites

hmm... TEX MEX.... var ikke det en TORO variant ??

ahh joda..... Taco dinner !!

før Tex Mex......nå Fat Strat... hehehe

åzzå ingen klager på lyden ..... ææhhhæhæhæ.... phhhhhhht...

*sniff sniff* jæck.... pjuu

fender fender fender...... I say DEAN !!

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville gått for en Jackson! Litt mer heavy enn Fendere, men samtidig svært allsidige. Ville vel egentlig styrt unna Goth Les Paul.. Inbiller meg det at prisen på en Goth LP er skrudd opp bare fordi den ser litt tøff ut 8)

Hvis du absolutt skal ha en LP, ville jeg heller kjøpt en i den vanlige serien. Gå inn på Epiphone.com, der ser du hva som skiller de forskjellige modellene med hensyn til pick-ups, treverk etc.

Lykke til med jakten på ny gitar!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.