Web Analytics
Jump to content

Vis nytt innhold mulghheten


siimen
 Share

Recommended Posts

Jeg har spurt om dette tidligere en gang men kommer med forslaget igjen.

Jeg ble for noen år siden vandt til å bruke Vis nytt innhold muloigheten. Tidligere tok denne knappen også med seg off topic delen av forumet.. Er det mulig å velge dette selv nå, eller er det bestemt at man kun skal vise "gitarrelaterte" artikler gjennom denne. Jeg må ærlig innrømme at Castorfibers oppskrifeter, humortråden osv er dypt savnet fra min side gjennom Vis nytt innhold da jeg ikke gidder å bla gjennom alt annet, men alikevel vil lese Offtopic delen.. Noen som har en løsning? Eller er jeg dømt til å bli trykkende meg vill både på tlf og pc?

Link to comment
Share on other sites

Det ble bestemt at generelt-forumet skulle fjernes fra denne funksjonen. Det var et ønske om mer aktivitet i de gitarrelaterte underforaene, da mange medlemmer nesten utelukkende postet i generelt-forumet. Jeg var vel ikke en av de som stemte for dette, men sånn ble det visst... :)

Tror ikke forumsoftwaren gir mulighet for å justere dette per bruker.

Link to comment
Share on other sites

Nei, dette er en "global" innstilling, og alle brukere må forholde seg til det.

Nå har det seg slik at GitarNorge har veldig mange passive brukere, det vil si at de fleste som bruker forumet, ikke bidrar i form av poster.

De bidrar i form av treff, og at vi er atraktive hos de som vil annonsere og slikt på grunn av det. Det er ikke alle som har like mye på hjertet, og det er faktisk helt greit. Det er plass til alle her.

Vi som modererer, og må jeg da tilføye bortsett fra Aphelion, siden han står fram med noe jeg synes vi kunne ha holdt for oss selv i moderatorforumet, tror å vite ut fra trafikkstatistikk så vet vi at disse brukerne ikke bryr seg om postene i det forumet du etterlyser. Med jevne mellomrom opplever vi at medlemmer bruker forumet til en slags privat chattekanal, og det genererer veldig mange nye poster som da de fleste brukere ikke bryr seg om. Ved å ikke ha med slike tråder i "nye innlegg" så opplever vi at mye av denne virksomheten har blitt kanalisert over i den fantastiske chatten vi har. Det er bra, da innholdet hører hjemme der.

Så derfor har vi valgt denne innstillingen. Dette er et gitarforum, og faktisk ikke et forum der folk kan sjekke opp hva jeg har laget til middag. Eller hvordan et medlem har fått snøret i bånn hos en het frøken. Eller mer normalt, ikke fikk noe på kroken. Eller at skolen er dum, eller at Slash er flinkere på gitar enn Buddy Holly.

Jeg se problematikken, men det er som regel slik at ingen bestemmelser har bare fordeler.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.