Web Analytics
Jump to content

Gibson Les Paul Studio 60's Tribute


Hallstein
 Share

Recommended Posts

Gibson har (endelig) dukket under for presset om 50's tribute gitarene, som var limited, og lansert en ny serie Les Paul Studio med 60's hals (Limited denne serien også... Faen da :( )!

Denne gitaren mangler desverre orange drop capsene som står i 50's tribute, men det er da ingen stor jobb å bytte ut

http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/Les-Paul-Studio-60s-Tribute.aspx

Regner med den koster 7-8000 ny i Norge, og denne gangen kommer gitaren i lefty (tøft, eller hva, Aphelion?) ikke værst !

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Når det endelig kommer noe i lefty så er det selvfølgelig en gitar jeg ikke liker. Fikser ikke LP uten binding :P Med unntak av Gary Moore sine lemonbursts (eller hva det er) kanskje...

Når det gjelder orange drop caps så skal du vel ha sniffa et trailerlass med kork for å høre forskjell.

EDIT: Ved nærmere ettersyn ser jeg at goldtopen ser ganske lekker ut. Hmm...

Link to comment
Share on other sites

Skal lure på hvor mange av disse som kommer til berget vårt da. Tror ikke det var mange av 50's tributen. Har også sett at noen av 50's kropper bestod av så mange som 5 biter limt plank. Har ikke så mye å si, kanskje, men med gjennomsiktig finish på baksiden, ser det ikke veldig bra ut, i verste fall. Lydmessig og spille messig, skal det deriomot ikke mangle noe, så det er jo en sjanse til å skaffe seg en bra gitar til en relativt grei pris.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.