Web Analytics
Jump to content

Trenger tips eller råd


s0und
 Share

Recommended Posts

Har spilt tilsammen i 8 år nå fra jeg var 13-20. Så hadde jeg en spille pause på 7 år. Som dere vet har det skjedd utrlig mye de siste 7 åra med pc'ens inntog og alt det der, men også amper og div andre ting. Det er utrolig mye jeg ikke husker hvordan låter osv.

Casen min er som følger.. jeg trenger en amp, og jeg betaler gjerne "mye" spenn for den. Spiller type shredde musikk og god gammel rock n roll, men jeg aner ikke hvilke amper som låter fett til dette? jeg har klora meg gjennom diverse rack oppsett (ADA MP1, Chameleon, Piranha, formula pre m.m.) men liksom aldri helt funnet det jeg liker (kanskje jeg er sær?). Har nå kjøpt meg et kabinett med custom Celestion elementer, dette låter i bunn og grunn greit med dagens oppsett, Chameleon og marshall 8008. Jeg vil ha en Topp, en grisefet topp og aner ikke hva jeg skal se etter? Noen som kan foreslå en og annen grom topp så jeg kan komme meg på rett kjøl?

Link to comment
Share on other sites

Hvis penger ikke er noe problem, bør du kanskje prøve ut Diezel Herbert eller Mesa/Boogies Roadking-topp? Hvis du er blant de kresne kan du jo like godt gå for en toppmodell med en gang. Regner med at begge disse tipper inn like under 30k. Du kan jo evt. se på det som en investering og selge dem som vintage-amper når du pensjonerer deg... :-)

Link to comment
Share on other sites

!NB! Jeg har ikke prøvet noen av disse ampene, eller hørt de. Men utifra reviews jeg har lest, ville jeg sjekket ut:

Tophat Emplexador. Virker som en drit digg amp. Skal gå fra vintage marshall sound -> mer moderne modda marshall.

Mulig du vil ha litt mer gainmuligheter..

Diezel, ENGL og Mesa er jo bra alternativer. Framus er et merke jeg ikke vet så mye om, med leste et review av en veldig veldig najs amp for litt siden. 3 kanaler++

Link to comment
Share on other sites

Bogner XTC er det mange som liker, men også en del som ikke er så fornøyde med. Mange elsker Custom Audio Electronix OD-100, mange andre sverger til Soldano SLO-100, Bogner Uberschall, Bogner Shiva, Soldano Lucky 13, THD, VHT, du har et tonn av gode amper som koster nok. Så det er bare å ta en tur til Trondheim og finne ut hvilken du liker...

Link to comment
Share on other sites

Jeg skal unngå effekter i første omgang..rett og slett for å gjøre prossesen så enkel som mulig. Jeg spiller på en Wolfgang og en Ibanez RBM. Tone preferansene mine er det verre å skrive om da jeg er ganske allsidig. Det var derfor jeg egentlig skrev sjangere i stedet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.