Web Analytics
Jump to content

kvalitetspoeng


Erling
 Share

Recommended Posts

Bare lufter en liten tanke jeg hadde. Hvis noen har vært innom "Freakforum" så har man sikkert lagt merke til at de har en kvalitetspoeng funksjon. Slik at du kan gi et kvalitetspoeng til de som gir gode svar eller kommer med gode poenger. Hadde det kanskje vært noe? Sånn for å gi en ekstra oppmerksomhet til de brukerne som er veldig behjelpelige og bruker mye tid på å hjelpe andre.

bare en tanke :)

Link to comment
Share on other sites

Kanskje ikke så dumt. Men,.....

1. Hvem skal bedømme svarene ? ( Mener å huske at det har vært tema her inne før at moderatorene allerede er hardt belasta.. )

2. Castorfiber, Audun, Greener ++++ en del andre stikker av med alle poenga uansett ..... :lol:

3. Noen av oss som er litt flåsete innimellom ender opp med å skylde poenger..... :P

Bare noen umiddelbare tanker... B)

Link to comment
Share on other sites

Tror det blir mye pluss til de som kjenner hverandre fra de so kjenner hverandre! Og selvfølgelig noen stykker vi alle vet stort sett er seriøse og gir gode svar og innlegg.

Nei, likte ikke denne ideen!

Og da ville sikkert noen helst gitt meg minuspoeng for et slikt negativt innlegg... Liker fremdeles ikke ideen....

Link to comment
Share on other sites

Ser egentlig ikke helt "poenget"..... (Tok dere den??? :D )

Jeg synes forumet fungerer bra som det gjør, og hvem som hjelper hvem med gode og fornuftige svar er i grunnen ikke så viktig, så jeg stemmer mot et poengsystem sånn sett. (På tross av at jeg er et konkurransemenneske.... ;) )

Link to comment
Share on other sites

hm. Jaja, jeg tenkte bare over det, siden det er så mange flinke musikere her som bruker mye tid på å hjelpe ufaglærte som meg sjølv. Men akk ja.

Sånn for å forklare litt bedre hva jeg mente. Altså det er ikke noe snakk om minuspoeng, hvis vi tar den tråden her feks. Så vil det øverst i høyre hjørne ved hvert enkelt innlegg være en liten knapp det står feks "+" på. Alle registrerte bruker kan trykke på så mange innlegg de vil, men bare en gang på hvert enkelt innlegg, altså du kan bare gi et poeng til et innlegg. Slik vil de som alltid kommer med gode svar bli belønnet med mer credz på forumet hehe.

Men jaja, det var sent, og jeg var bare så glad for hjelpen jeg hadde fått av rukula vedr. innkjøp av innspillingsutstyr, også synes jeg at jeg kanskje kunne, ja...hvem vet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.