Web Analytics
Jump to content

Hjelp til vurdering av pris på gitar


schpangen
 Share

Recommended Posts

Heisann hoppsann

Jeg skal selge ibanezen min (RG 2550E Prestige), ettersom jeg foretrekker de andre gitarene som jeg har. Dessverre har den fått en god del hakk og riper i løpet av årene, og uten erfaringer fra tidligere gitarsalg lurte jeg på om dere har noen formeninger om hvor mye som er rimelig å trekke fra i prisen pga skadene. Gitaren er kjøpt ny i 2006, og kostet 10500 kr hvis jeg husker riktig

eDIT: Da håper jeg at bildene er i fornuftig størrelse i allefall, selv om kvaliteten kunne vært bedre...

post-834-0-31054500-1296603415_thumb.jpg

post-834-0-19348200-1296603421_thumb.jpg

post-834-0-25907400-1296603426_thumb.jpg

Edited by schpangen
Link to comment
Share on other sites

Den er brukt, så da forventer folk å få et rimelig godt prisavslag, nesten uansett hvor lenge du har eid den

De fleste liker å ha en blankpollert gitar (ikke alle, jeg liker litt riper og hakk) og da forventes det enda mer ned i pris. Hvis ingen er veldig spesielt interesserte i akuratt den modellen, så vill de ikke betale over 5000 for den.

Hadde prøvd å selge den for 5, så senke til 4,5 så til 4. Hvis du er virkelig optimistisk kan du sikkert tillate deg å ta 7000 for den, bare for å se.

Link to comment
Share on other sites

I fjor vår så la jeg ut en strøken RG2550e Prestige, 2006 mod med hardcase.

Begyndte på 6000,-

Null respons

5500,-

Null respons

5000,-

Fikk endel "lave bud"

Endte opp med å la den gå for 3400,- + to pedaler som hadde kostet ca 2000,- nye.

P.S: kosta ikke disse ca 12000-13000 i 2006 (listepris)?

Link to comment
Share on other sites

Da er vi to.

Det ligger et par andre RG2550'er på Finn.no nå, og ingen av de ligger ute for mindre enn 5000. Dette vil vel kanskje bare gjøre saken verre for deg, da gitaren i praksis ikke er verdt mer enn noen er villige til å betale for den. Er du ikke desperat etter raske penger kan du jo bare legge den ut og vente og se.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.