Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Kjøp av ny gitar 3000-7000KR


svein777

Anbefalte innlegg

Velkommen til forumet, Svein777. Som Rukula er inne på, vi trenger mer informasjon før du får noen god råd. Slik det ser ut nå, blir dette en ren gjettelek. Har du forresten sjekket søkefunksjonen på forumet? Dette spørsmålet er stilt veldig mange ganger før. Leser du noen gamle tråder, er det lettere for deg å spørre litt mer konkret.

Og forresten- vi pleier ikke å "skrike" i topicfeltet ved å skrive bare store bokstaver. Fikset det for deg, men husk det til siden.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvordan er dette relevant?

De andre spørsmålene var dog veldig relevante

Har han en strat fra før, vil noen anbefale LP for variasjon. Og omvendt. Tremolo, med uten. Humbuckere... Lite vits i å anbefale det samme som han har. :)

Hvor lenge han har spilt kan si noe om hvor mye det er fornuftig å legge i en gitar, selv om det selvfølgelig er fullt og helt opp til hver enkelt. :)

Uansett svar på andre spørsmål - den nye Ibanez RG465 er billig og faktisk ikke så dårlig. :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jojo, men vi er tross alt i Akkustisk gitar-forumet, så da er det jo ikke like store variasjoner mellom gitarene som det er på elektriske mtp fast/flytende bro, ulike pickups og slikt.

Dessuten spør han om både hvilke andre gitarer han har og hva annet utstyr han har. Hvilke gitarer han har benekter jeg ikke at er relevant, men utstyr utover dette er da ikke så veldig viktig når det kommer til valg av kassegitar?

Endret av Duckling
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Heisann til trådstarter.. :)

Som du ser er det mange engasjerte her .. :lol:

Har nettopp brukt en del tid på å finne en god gitar til en grei pris sjøl. Jeg landa på at Höfner HA-GA 04 er mye "bang for the bucks". Solid bygget, semi-jumbo med fyldig fin lyd, heltre, tjukk og god klarlakk, mahogny hals med "non-sticky" satin-finish, B-band preamp og pickup, og Grover Tunere. Villedende er i underkant av 5k, og da lander du på godt under 6k ferdig pruta med Gator hardcase. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.