Web Analytics
Jump to content

Kjøp av ny gitar 3000-7000KR


svein777
 Share

Recommended Posts

Velkommen til forumet, Svein777. Som Rukula er inne på, vi trenger mer informasjon før du får noen god råd. Slik det ser ut nå, blir dette en ren gjettelek. Har du forresten sjekket søkefunksjonen på forumet? Dette spørsmålet er stilt veldig mange ganger før. Leser du noen gamle tråder, er det lettere for deg å spørre litt mer konkret.

Og forresten- vi pleier ikke å "skrike" i topicfeltet ved å skrive bare store bokstaver. Fikset det for deg, men husk det til siden.

Link to comment
Share on other sites

Hvordan er dette relevant?

De andre spørsmålene var dog veldig relevante

Har han en strat fra før, vil noen anbefale LP for variasjon. Og omvendt. Tremolo, med uten. Humbuckere... Lite vits i å anbefale det samme som han har. :)

Hvor lenge han har spilt kan si noe om hvor mye det er fornuftig å legge i en gitar, selv om det selvfølgelig er fullt og helt opp til hver enkelt. :)

Uansett svar på andre spørsmål - den nye Ibanez RG465 er billig og faktisk ikke så dårlig. :D

Link to comment
Share on other sites

Jojo, men vi er tross alt i Akkustisk gitar-forumet, så da er det jo ikke like store variasjoner mellom gitarene som det er på elektriske mtp fast/flytende bro, ulike pickups og slikt.

Dessuten spør han om både hvilke andre gitarer han har og hva annet utstyr han har. Hvilke gitarer han har benekter jeg ikke at er relevant, men utstyr utover dette er da ikke så veldig viktig når det kommer til valg av kassegitar?

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Heisann til trådstarter.. :)

Som du ser er det mange engasjerte her .. :lol:

Har nettopp brukt en del tid på å finne en god gitar til en grei pris sjøl. Jeg landa på at Höfner HA-GA 04 er mye "bang for the bucks". Solid bygget, semi-jumbo med fyldig fin lyd, heltre, tjukk og god klarlakk, mahogny hals med "non-sticky" satin-finish, B-band preamp og pickup, og Grover Tunere. Villedende er i underkant av 5k, og da lander du på godt under 6k ferdig pruta med Gator hardcase. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.