Web Analytics
Jump to content

noen som har erfaring med denne gitaren? (bestilt nå)


oystein1988
 Share

Recommended Posts

Lyst på en 335 med block inlays og bigsby, men det vakke lett å finne. Og 355 blir for dyrt for en student, så kom over denne:

http://www.espguitars.co.jp/edwards/sa/E-SA-138LTC.html

Kan ettermontere bigsby anyways ;)

Noen som har vært bori, prøvd eller hørt no om den?

8000,- med koffert (uten mva.)

Mvh

Øystein

Edited by oystein1988
Link to comment
Share on other sites

hmm, tror jeg kommer til å bestille den, man lever bare en gang, eh? ;)

Dessuten så betaler statens lånekasse for denne, da jeg var så flink å besto tre eksamner til jul, og fikk 11k omgjort til stipend ;)

Da kunne du jo kjøpt en brukt Gibson :P

Link to comment
Share on other sites

Da kunne du jo kjøpt en brukt Gibson :P

fant ikke en til mindre enn 17-18k brukt, på ebay som ikke sender til annet enn statene, jeg har rundt 8-10k maks :P

Dessuten (kommer til å bli skutt nå, men har jo lov til å ha egne meninger) syntes jeg gibson har blitt skikkelig ræv nå, Var å testa alle semi-hollow gibsonene her i byen, alle var mer eller mindre crap, og låt/sang ikke like bra akustisk som min Les Paul engang! Til og med dårlig finish på noen av dem, fret edge bindingen var blandt annet helt herpa på de øverste fretsa osv... -.-

Og en fra 60-70 tallet kan jeg jo bare drømme om :P

Edited by oystein1988
Link to comment
Share on other sites

Lyst på en 335 med block inlays og bigsby, men det vakke lett å finne. Og 355 blir for dyrt for en student, så kom over denne:

http://www.espguitars.co.jp/edwards/sa/E-SA-138LTC.html

Kan ettermontere bigsby anyways ;)

Noen som har vært bori, prøvd eller hørt no om den?

8000,- med koffert (uten mva.)

Mvh

Øystein

Jævlig bra gitar! Skal du ha noe i nærheten fra Gibson må du selge huset, bilen, båten og hytta på fjellet. "High end" Edwards har utrolig bra specs. Topp kvalitet hele veien!

Du får kjøpt disse modellene fra ebay global samt en del forhandlere i Japan (bl.a. Ishibashi). Husk og legg til godt og vel kr. 1000,- i frakt (mer med kasse tenker jeg) og 25% mva når gitaren kommer til Norge. Det vil si at en gitar til kr. 8000,- vil koste rundt kr. 11250,- Noen forhandlere skriver en lavere pris på pakken for å spare deg mva om du vil det, men da er gitaren forsikret for kun det beløpet som står på pakken. Skjer det noe underveis da, så er det.....surt!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.