Web Analytics
Jump to content

Problemer med delay pedal


Concker
 Share

Recommended Posts

Heisan. Jeg problemer med en delay pedal jeg har kjøpt meg og lurer på om det finnes noen råd :)

Det er en Dalphon DD-80 Digital Delay pedal, en billig pedal sådan, men jeg bruker skjeldent delay så ble kjøpt mest for og prøve. Den første pedalen jeg fikk fungerte i kanskje 5 minutter så døde den, så var den veldig av og på.

Så jeg fikk en ny i dag, og akkurat det samme problemet igjen, Når pedalen har stått lenge uten og vært brukt så fungerer den i rundt 5 minutter, så plutselig bare dør den ut, så når jeg tar ut input kablen og inn igjen, venter litt så går den på i 2 sekunder, så dør den igjen, Lar jeg pedalen ligge en times tid fungerer den i 2 minutter så dør den igjen. Rart det skal være sånn på begge 2 ?

Jeg bruker batterier, men jeg tviler på dette er problemet, jeg bruker oppladbare batterier og har aldri hatt noen problemer med det, og alle batteriene fungerer helt fint på de andre pedalene mine, Samt jeg prøvde et helt nytt vanlig batteri og samme sak, jeg har også prøvd massevis med patch kabler og samme problemet igjen.

Ville kanskje tro det var en kondensator som var dårlig, men har målt og det er strøm over alle sammen, og det skulle være rart om var det på 2 av samme pedal.

Pedalbrettet mitt er koblet opp slik:

Gitar -> Boss Tuner -> VOX wah -> FAB Disortion -> TS5 Tubescreamer -> Delay pedalen -> AMP

Noen som har noen ider om hva det kan være ?

edit:

Og jo på den første pedalen har jeg skjekket alt av ledninger og ingenting er løst eller har dårlig kontakt, som elektriker har jeg også prøvd og feilsøkt så godt jeg kan men finner ingen plasser hvor strømmen forsvinner. Driver også og tester litt med et 9v apdapter fadern hadde liggende, begge pedalene fungerer nå intill videre, men jeg vil teste det litt for og se om ressultatet varer da begge pedalene fungerte fint med batteri i starten.. Men da har jeg også et annet spørsmål, har vurdert og bygge meg en litt bedre koffert til pedalene til våren, og lurer på ca hvor mange Ampere en pedal trekker? Jeg vil tro de trekker rundt 50-100ma ?

-Daniel

Edited by Concker
Link to comment
Share on other sites

Det skal stå en eller annan plass hvor mye strøm de bruker. Jeg vil tro at det er problemet, noen pedaler krever hele 500mA.

Om de funker et par sekunder etter at de døde, kan det tyde på at et sviktende batteri har klart å lade kondisene nok til kort bruk...

Er nok noe i den duren ja, fant ut at den trekker 180mA, så er nok noe med at et standard 9v ikke klarer og holde oppe kondensatorene over litt tid, (et 9v ligger på rundt 300mA)

Bruker en 9v omformer fadern hadde lignende nå, og nå har pedalen stått på i times-vis uten noen problemer :) Faktisk så fungerer begge 2 som bare det :)

Så da bestilte jeg meg en daisy chain så får koblet alle pedalene mine på strøm også, slipper jeg tenke på dette med batteriet, og ut og inn med kabler for og spare batteri levetiden.

Fant ut at jeg bruker ca 208ma totalt med alt av pedaler, (Da med 2 delay's) så er masse og gå på før jeg nærmer meg 1A :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.