Web Analytics
Jump to content

Fender Custom Shop handel fra internett


johs
 Share

Recommended Posts

Du må nok regne med frakt og moms på pris+frakt.

Da blir prisen såpass høy at du like gjerne kan kjøpe en brukt her hjemme som du kan få testa førs du kjøper.

tro du frakt og moms kommer på rundt to tusen til sammen?, skulle gjerne ha kjøpt her hjemme det er bare det at de har mye bedre utvalg i USA, da mener jeg farger og sånn.

Link to comment
Share on other sites

Prisen er 2190, og frakt tipper jeg er mellom $150 og $250 et sted.

La oss si at det blir $2400 til sammen. Momsen blir da $600,

og valutakalkulatoren sier da at gitaren kommer på kr.17618,39.

Da har du mange Fender CS gitarer å velge mellom på bruktmarkedet hvis du har litt tid.

Kjøper du en fra 80- eller 90-tallet, så får du også en mye bedre gitar enn det som bygges av Fender CS nå for tiden.

Link to comment
Share on other sites

Jeg er nyskjerrig på hva som gjør at CS gitarene til Fender er dårligere nå enn hva de var på 80-90 tallet?

Regner med dette bør være relevant for trådstarter også, slik at han hva han bør se etter/passe på.

Og må si jeg synes den fargen var knalltøff. (Ja, jeg mener det :lol: )

Edited by hkurt
Link to comment
Share on other sites

Det beste svaret vil du nok få fra John Page som var ansvarlig for Custom Shop avdelingen fram til 1999.

Da CS gitarene skulle masseproduseres og inntjeningen maksimeres, sa han og flere av de mest kjente seniorbyggerne opp jobbene sine.

Mens halser og kropper tidligere var av håndplukket ved og sorteringer, er dagens håndplukkete halser plukket fra den vanlige produksjonlinja til Fender.

For å få samme kvalitet på dagens CS som det det var på 80- og 90-tallet, må du betale for en Masterbuilt eller Teambuilt Fender CS

Kortversonen er at inntjening ble viktigere enn kvalitet på Fender Custom Shop helt på slutten av 1990-tallet.

Link to comment
Share on other sites

gunnarpåmo har belyst en del viktige poeng. fordel med å handle fra utlandet er mye større utvalg og du trenger jo ikke handle fra wildwood. du kan jo finne noe ebay feks. og dermed få en bedre pris.

men, wildwood er kjent som en svært seriøs butikk som har mye snadder og special runs

gtrzn

Link to comment
Share on other sites

gunnarpåmo har belyst en del viktige poeng. fordel med å handle fra utlandet er mye større utvalg og du trenger jo ikke handle fra wildwood. du kan jo finne noe ebay feks. og dermed få en bedre pris.

men, wildwood er kjent som en svært seriøs butikk som har mye snadder og special runs

gtrzn

mener du også at de laget bedre custom shop modeller på 80-90 tallet enn nå?

Link to comment
Share on other sites

mener du også at de laget bedre custom shop modeller på 80-90 tallet enn nå?

kan lite om fender selv, men gunnarpåmo er en kunnskapsrik mann så ville tatt med hva han sa i betraktningen. det jeg mente i posten min var hva som angår å handle fra usa generellt. det kan jeg endel om.

gtrzn

Link to comment
Share on other sites

Han amerikanske kompisen vår Paul hadde nettopp kjøpt en CS strat fra Wildwood. Han fikk veldig bra service. De hadde fått inn 10 stk så han hos Wildwood spilte alle og plukket ut de tre beste. Så sendte han bilde av de tre til Paul og han valgte den han likte best finishen på (relic). Vi fikk prøve den og den var veldig bra.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.