Web Analytics
Jump to content

Orange kabinett


Madrugada
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte meg for noen måneder siden en Orange dual terror som er en 30 watts sammen med et Laney kabinett, nærmere bestemt et 2x12" med Celestion seventy 80. Det er et "billig" kabinett og jeg syntes ikke det passer med ampen. De andre jeg spiller med har komboer med 1X12 elementer så vanligvis pleier jeg å bare bruke det ene elementet som da blir lavere så jeg kan får riktig lyd, men bare 8 ohm.

Så spørsmålet er hvilket kabinett jeg skal kjøpe?

På musikkbutikken jeg kjøpte ampen og kabinettet kan jeg få de til å bestille inn mye og jeg kunne bytte kabinettet mitt inn igjen hvis jeg ville det.

Jeg har veldig lyst på Orange 112 med Vintage 30 element, Jeg tror lyden blir mye bedre med mathcende amp og kabinett, jeg har også tenkt på 212 Orange med vintage 30 og Blackstar 212 med vintage 30 som en venn av meg sier er veldig bra. Blackstar er også billigere enn Orange.

Din mening?

Link to comment
Share on other sites

Orange PPC112 er et bra kabinett :) jeg leter etter ett på bruktmarkedet men det er så og si umulig å finne der så du bør regne med å kjøpe nytt(selv om det kanskje er tanken her). Jeg har hatt framus 2x12 og det var knallbra i forhold til pris! Framus kan også endres til åpent kabinett ved å skru av en del av bakplata om du ønsker dette. Har du plass så gå for framus 2x12, ellers er orange 112 veldig bra!

Link to comment
Share on other sites

Et Orange 212 høres jo ut som det rette til denne ampen! Har aldri hørt det, men det må bli bra å se på iallfall!

Ellers kan jeg uansett anbefale Marshall 1936v, det er 212. Bruker det til vanlig på NightTrainen, men har også testet det med stor suksess på Mesa/Boogie Roadster og Mark iii.

Det er lukket, og tight som bare det.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.