Web Analytics
Jump to content

wah-wah-pedal


Hjalmar Sæterstøl

Recommended Posts

For ca 1k får du boss sin wah som er et kjempekjempebra multiverktøy! Ibanez sin har jeg ikke prøvd, men kan jo kanskje være verdt et forsøk.. Tror den heter weeping demon eller noe.

Stort under en tusing kommer du ikke... Jeg vil allikevel anbefale å gå for en Dunlpo Crybaby eller en Vox wah.. De er ikke så mye dyrere og da får du the real deal..

Link to comment
Share on other sites

Jepp, enig i CryBaby'en, er på utkikk etter en selv akkurat nå, (angrer litt Hagebakken :D)

Anyway, har testa den Boss-greia, og jeg syntes absolutt ikke noe om den, men det er jo bare en måte å finne ut om du liker den...

Link to comment
Share on other sites

GCB-95 er en slager. Når jeg får den kommer jeg nor til å bruke den en del, men jeg kommer til å modde den til jeg ser mannen med ljåen.

Skal iallefall true bypass modde den og se om jeg finner en måte å få den til å veksle mellom wah og volum og ikke bare wah og ikke wah.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.