Web Analytics
Jump to content

Gotoh VS Shaller


LuckyLuke

Recommended Posts

jeg har brukt Gotoh når jeg har gjort oppgraderinger bortsett fra mekanikken på en nylonstrenger der jeg valgte Schaller... Jeg har egentlig ikke noen god begrunnelse på hvorfro det ble slik, men jeg syns Schaller mekanikken kledde nylonstrengeren bedre og ellers har jeg bare hatt en "gut feeling" av at Gotoh har holdt god kvalitet, og liksom bare brukt det.

Bra hardware begge merkene, men jeg tror (Merk.. jeg tror, jeg VET ikke) at Gotoh er hakket bedre kvalitet..

Link to comment
Share on other sites

Gotoh er japansk, Schaller er tysk. Kvalitetsmessig så er det svært liten forskjell. Kommer an på hva en skal ha. Er bare å velge og vrake. Finn noen som ser bra ut, og hold deg unna endel av billigmerkene(det aller billigste). Ellers vil du komme godt ut av det uansett.. :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Schaller og Gotoh er jo to sider av samme sak. De er prikk like. Gitartech'en jeg har brukt mener Gotoh er best fordi de er laget av stål og olle alu, som han påstår Schaller er laget av (har ikke fått dette bekreftet).

Jeg har et låsbart Gotoh system på gitaren min, og det funker kule det. Så, ta det som du får best pris på, det er i praksis ingen forkjell på det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.