Web Analytics
Jump to content

Inspirasjonstørke!!


Guest
 Share

Recommended Posts

Det er liksom ikke så kult lenger å plukke opp gitaren og bare våse litt med den som det var før... Jeg er tom i hodet og finner ikke på noen låter jeg har lyst å lære meg!

Jeg tenkte jeg skulle friske opp litt Pear Jam og sånt, men jeg syns liksom alt er så lett at jeg gidder ikke! Ting jeg kan er for enkle, ting jeg kan er for vanskelige og soloene mine er ikke så innovative som jeg syntes de var før!!

Kanskje jeg drikker for lite?... Eller?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 34
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hmm har ikke opplevd din situasjon enda... men jeg driver stadig og lærer meg selv nye ting så kanskje det er du kan gjøre?

Det jeg får mest glede av er å lage ting. Legge ned en gitar, legge på bass og så improvisere over. Kjempe artig, selv om jeg ikke helt greier å spille så bra som jeg vil så lærer jeg noe stadig... :)

Link to comment
Share on other sites

gjør noe annet en liten periode da, så kommer det sikkert til å ta seg opp.. tror slike ting går i bølger. Hvis det blir slik at du spiller gitar fordi du ikke har noe bedre å gjøre så tror jeg det mister litt av sjarmen.

og ja, drikk mer ;)

Link to comment
Share on other sites

Ok her er planen min:

Koble litt av og for en liten periode gjøre noe anna.

Og om jeg skal spille gitar i denne perioden skal jeg prøve meg på noe jeg ikke kan eller hører så mye på, som f.eks dream theater. Ok jeg syns det er litt harry med den synthen, men den kan jeg vel overvære for avvekslingens skyld :)

Har det bedre allerede :D

Link to comment
Share on other sites

Doktor Foxy hjelper deg! ;)

Du tar kaffe i en hydrokopp, så heller du oppi litt godt "kjellervann" til du ser bottna på koppen! Da har du det trønderene kaller så gjerne "Karsk".

Serveres gjerne med småkaker! ;) hehe

Du tar med deg karsken din inn til stuen, der du har stereoanlegg, TV og gitar. Etter hvert som du har drukket nok karsk kan du spille absolutt ALT du hører av musikk fra TV'n og Stereon! (Utrolig hva du kan og hvor god du er i alt, når du er full!)

Doktor Foxy! :D

Link to comment
Share on other sites

Karsk kan da vel umulig smake godt... Men du kan jo prøve å avstå fra å spille gitar i en dag eller to, så vil du merke at du savner den. Avstand skaper nærhet, er ikke det et ordtak?

Forøvrig kan jeg skrive under på at dagen etter man har "drukket mer", så går ikke akkurat gitarspillinga som ei kule :/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hør med Roy Bang,( rbguitars) https://www.facebook.com/rbguitars2/  
  • Har ikke oppgradert elektronikken, her er alt originalt. Husker det er fullsize pots inni der, men ikke så rent lite rotete satt sammen. Mer som et kråkereir i forhold til Gibson`en du deler bilde av. Kan ta et bilde senere og poste, så har du fasiten. Burde sikkert gjort noe, for det er et eller annet funky med måten volum/tonekontroller fungerer sammen. Bare ikke kommet så langt, de siste par dagene har den gamle DBZ`en fått tafsefingrene på seg. Kjøpt i i 2010 hos Powerguitar i Kristiansund. Kinaversjon, men mye å like. Grover tunere, ekte rosewood, en anstendig lønnetopp, perfekt kuttet oversaden (men sikkert plast?), jumbobånd, fullsize pots, coilsplit osv. Pickuper som er til å leve med. Tyngre enn den nevnte HB`en som har masse weight relief. Lav action uten buzzing, noe som er utrolig siden jeg finner fler bånd som er uenige med de andre....blir vel å tape den ned og planslipe i morgen Ville ikke vært redd for å kjøpe HB som et eksperiment, for halsene er som regel veldig bra men trenger ofte båndjobb for å bli skikkelig gode. Geniale moddeplattformer, men for min del er det mest for å få litt "feel" med ulike gitartyper uten å bruke 10-20K for hver en. Og ikke minst øve meg på diverse ting som involverer verktøy.  Har siktet meg inn på 1-2 litt mer "premium" gitarer som skal i samlingen etterhvert  
  • Interessant lesning.Jeg er nysjerrig på Harley Benton og kvaliteten på disse.Ikke at jeg har tenkt å kjøpe en selv,hehe,jeg har vel de gitarene jeg skal ha og er fornøyd med det.Men jeg har skrudd på en del billiggitarer oppigjennom tidene,og har vel dannet meg et bilde av hvordan det ser ut under den skinnende overflaten.Vet ikke om du tok noe bilde av elektronikken før du oppgraderte,men det hadde vært interressant å se hvordan det ser ut. Her er forøvrig et bilde av elektronikken på en Gibson:
  • Ser ut som det er kun i USA du kan få tak i dette.
  • Var redd den SC550-II ` en måtte kasseres etter å ha konstantert at halsen hadde en svak s-form når den ble forsøkt justert rett, men til min store overraskelse ble den veldig bra. Oversadelen var bare slengt nedi hakket uten å renske opp først, deretter hadde de kutta slottene. Tok den av, rensket og satte den i på ny. Da ble den marginalt lavere og et hakk under det jeg ville turt å file selv, men det fungerer helt perfekt. Og da kan det ikke bli bedre Båndene var så ujevne at gitaren ikke var spillbar uten ekstremt mye relief og kjempehøy action. Et bånd var mye høyere enn de andre til tross for at det tilsynelatende var forsøkt slipt allerede. Halsen ble ikke helt rett, som nevnt, ved å justere trussroden, så jeg satset på å kompensere med sliping av båndene. Her var det heldigvis masse å a av, og de er til og med rustfri. Holdt pusten etter at strengene var på, og kunne konstantere at den hadde fått ørlite relief av lasten strengene påførte. Action var svært lav, men - tadaa- ingen choking, unormal buzzing eller noe som helst. Det var ikke nødvendig å justere trussroden tilbake, halsen kom rett i stilling når strengene var spent opp. Justerte broa slik at action ved 1. streng havnet et sted mellom 1,25 og 1,5 og ca 1,75+ ved 6. Fungerte med lavere og, så jeg er veldig fornøyd med denne båndjobben - spesielt med et litt skremmende utgangspunkt. Tittet under pickup`ene og her hadde de på typisk Harley Benton-vis bomma med en skru slik at den stod nede i selve utsparingen. Får vel lime på en beta og bore et skikkelig hull. Ellers så pickupene forseggjorte ut med skikkelig strekkavlastning på kabel og 4 ledere til hver. Så her kan man sette opp coilsplitting om ønskelig. Alle hulrom er skjermet, og pot`ene er fullsize. Lønnetoppen ser ut til å være fullsize, men det er nok en veneer på toppen der igjen selv om den merkelig nok har en slående 3d-effekt. Gitaren låter bra akustisk og jeg høres sikkert dust ut når jeg påstår at disse Tesla-pickup`ene låter grisebra. Utrolig at denne gjengen klarer å selge en sånn haug med det som egentlig er kremdeler til den prisen - men det er dessverre ikke en ferdig gitar uten mye jobb når det er satt sammen på en sånn måte. Spesielt med tanke på at dette var erstatningen for et totalt vrak som ikke kunne reddes og gikk i retur. Vi vet jo at de får det til rett som det er - T-stylen jeg nevner over var nær perfekt i så måte (gitt bort til en ung musikkstudent som måtte flykte fra hjemlandet for et par måneder siden) og en TE40 Redblast (Filtertronsak)  hadde strøken hals og alle bånd sånn de skulle være. Nå må jeg bare få skaffet med en original Strat til samlingen. Og noe kult med floyd som den Solar`en nevnt over. Og få solgt den Big Muff Pi`en. Vi skjønner alle hvor dette bærer, ikke sant?          
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.