Web Analytics
Jump to content

Overdrive til Valveking?


Severin
 Share

Recommended Posts

Vurderer å gå til anskaffelse av en overdrive pedal av noe slag til Valvekingen min, da jeg ikke er helt fornøyd med lyden jeg får ut av den. Kjører jeg på med gainbosten hele tiden, blir det brått for mye diskant, og uten boosten blir det litt pjatt. Spesielt når det kommer til riffing og palm muting at det er tamt. Ett eller annet som kanskje kunne dratt lyden litt mer i 6505 rettning, hvis det er mulig? :)

Link to comment
Share on other sites

Det kommer litt an på hva man er ute etter. For å pushe ampen uten å bli ekkel i diskanten funker den bra - men den vil ikke gi samme karakteristikk i mellomtonen som en TS-9 nei.

Et annet, litt dyrere, valg som jeg har tenkt å prøve ut selv, men som jeg ikke har fått (tid til å) gjort enda er Mad Professor Sky Blue Overdrive. Har egentlig veldig troen på den. Har også en plan om å putte alle MP og Xotic boostene/overdrivene på et brett (kanskje sammen med min orginale TS9) og sammenligne side-by-side, jeg må bare få utlevert en dag ekstra i uka først :)

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Er det valveking-combo du har?

Der jeg jobba før, kjøpte vi inn en valveking topp, men med 6505-kabinett, det gjorde enorm forskjell i forhold det originale kabinettet. IKke noe problem med palmmuting og riff der i gården. Men hvis du har combo, er vi vel like langt...

Link to comment
Share on other sites

Er det valveking-combo du har?

Der jeg jobba før, kjøpte vi inn en valveking topp, men med 6505-kabinett, det gjorde enorm forskjell i forhold det originale kabinettet. IKke noe problem med palmmuting og riff der i gården. Men hvis du har combo, er vi vel like langt...

Er nok en combo det er snakk om her, ja <_<

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.