Web Analytics
Jump to content

Ny amp


Fluehode
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte nettopp en splitter ny 5-watts Laney rørforsterker til 895,- og jeg må si den høres helt konge ut!

Kobla den til et 4x12 kabinett og det låter gromt. HAr ikke peiling på hvilket "land" den befinner seg i(vox, fender etc), men tar pedaler meget bra og har en kanonbra feel til den prisen. I tillegg spiller den høyt som fy også når man kobler den til et større kabinett.

http://www.laney.co.uk/show_prod.php?prod=cub8

Vet ikke helt hva meninga med tråden er, men fikk så bakoversveis av denne lille billigampen at jeg måtte bare få det ut...

Link to comment
Share on other sites

Kobla den til et 4x12 kabinett og det låter gromt. HAr ikke peiling på hvilket "land" den befinner seg i(vox, fender etc), men tar pedaler meget bra og har en kanonbra feel til den prisen.

Den befinner seg nok i Laney-land. ;)

Laney er utrolig undervurdert amper etter min mening. Laney har vært hovedampen min i godt over et år nå.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Jeg ska kjøpe ny amp, men hakke så mye peiling, heller ikke så mye penger. Noen som vet om en bra high gain amp til fra 3 til 4 tusen? Om det er i det hele tatt mulig å få tak i en til den prisen?

Edited by Mikel
Link to comment
Share on other sites

Jeg er enig i at Laney er undervurdert og har kommet litt i skyggen av sine engelske storebrødre Vox og Marshall. Laney hadde visst nok problemer med kvalitetskontrollon for noen år siden, men har tatt seg sammen nå (kilde:diverse engelskspråklige gitarfora). Selv spiller jeg for tiden på en VC15-110 og det er utrolig fin amp. Jeg eide også en Cub 10 en stund. For meg falt den litt mellom to stoler; for høy for hjemmebruk og for liten og "boxy" i bandsammenheng. Men for all del, en fin amp det og. Er det noen her som har testet det nye Cub 12-stacket?

Edited by Brötthäst
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Glemte skrive at låtene er lastet opp på InstaFaceTube kontoene mine… alle under navnet Jks Guitar Cave… om noen gidder følge så har jeg nettopp åpnet for flere følgere 🤪 Første søndag i advent: Let it Snow  
  • Tenkte spille sånn lett inn en ny julelåt hver søndag i advent… laget for morro en liten trailer på det…  
  • Jeg liker kjøpene dine Zed! Har mange av dem i samlingen min👍
  • Takk for tipset.. Skal kikke.
  • For å låte tidsriktig. Når det gjelder viola da gamba og andre tidlige strykeinstrumenter, finnes det heller ikke noe brukbart alternativ. Dessuten er alle de klassiske instrumentene vi spiller på i dag egentlig lagd for tarmstrenger, nylon og stål ble ikke vanlig før etter krigen.   De billigste tarmstrengene til gitar koster vel rundt 500 spenn + frakt og toll. Som sagt, prøv syntetisk tarm isteden. De jeg anbefalte over låter etter min mening mye bedre enn nylonstrenger uten å koste mer. For et godt sett strenger til min bassgambe, må jeg ut med et par tusen.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.