Web Analytics
Jump to content

Gitarist søkes til amatørband


GreenMan
 Share

Recommended Posts

Da to av våre medlemmer har valgt å satse på andre prosjekter søker vi etter en gitarist. Reportoaret (coverlåter, men kanskje du har en låtskriver i magen) spenner fra køntripop via enkel jazz til "gammal" rock. Vi som spiller i bandet er fra rundt 30 til rundt 50 år og er av begge kjønn, og du som vil leke med oss kan godt være jente/kvinne/voksen dame. I stallen har vi per i dag trommer, bass, gitar (og andre strengeting), klarinett, vokal og keyboard. Ferdighetsnivået er ikke eketremt høyt, men vi begynner å få et OK samspill.

Vi søker en ny, fortrinnsvis leadgitarist som også kan backe rytmeseksjonen. Du bør ha noe erfaring, men det er ikke noe absolutt krav. Du må kjenne til anoen fler akkorder en D A og G, kunne spille soloer/riff, og ha en timing man kan leve med. Være sosial og omgjengelig er veldig viktig. Vi er amatører og spiller for å ha det gøy sammen - med musikk - kan til å med hende at vi skaffer en gig etterhvert. Kanskje nettopp du som går med en drøm i magen om å få spille i band skal søke.

Vi holder til i Oslo og øver på AKKS! Leie av øvingsrom ca 100.- pr. mnd. pr. person. Da er forsterker inkludert (må ha med egen ledning og personlig instrument/effektbokser). Vi øver torsdager fra kl:18-21, en gang i uka.

Ta kontakt per PM

PS: Selv om du bare har spilt en kort stund, eller du har finne fram gitaren igjen etter at den har liggi 10-20 år på hylla er det bare å ta kontakt for en prøvespilling.

Edited by GreenMan
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.