Gå til innhold
GreenMan

Gitarist søkes til amatørband

Anbefalte innlegg

Da to av våre medlemmer har valgt å satse på andre prosjekter søker vi etter en gitarist. Reportoaret (coverlåter, men kanskje du har en låtskriver i magen) spenner fra køntripop via enkel jazz til "gammal" rock. Vi som spiller i bandet er fra rundt 30 til rundt 50 år og er av begge kjønn, og du som vil leke med oss kan godt være jente/kvinne/voksen dame. I stallen har vi per i dag trommer, bass, gitar (og andre strengeting), klarinett, vokal og keyboard. Ferdighetsnivået er ikke eketremt høyt, men vi begynner å få et OK samspill.

Vi søker en ny, fortrinnsvis leadgitarist som også kan backe rytmeseksjonen. Du bør ha noe erfaring, men det er ikke noe absolutt krav. Du må kjenne til anoen fler akkorder en D A og G, kunne spille soloer/riff, og ha en timing man kan leve med. Være sosial og omgjengelig er veldig viktig. Vi er amatører og spiller for å ha det gøy sammen - med musikk - kan til å med hende at vi skaffer en gig etterhvert. Kanskje nettopp du som går med en drøm i magen om å få spille i band skal søke.

Vi holder til i Oslo og øver på AKKS! Leie av øvingsrom ca 100.- pr. mnd. pr. person. Da er forsterker inkludert (må ha med egen ledning og personlig instrument/effektbokser). Vi øver torsdager fra kl:18-21, en gang i uka.

Ta kontakt per PM

PS: Selv om du bare har spilt en kort stund, eller du har finne fram gitaren igjen etter at den har liggi 10-20 år på hylla er det bare å ta kontakt for en prøvespilling.

Endret av GreenMan

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider
Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.