Web Analytics
Jump to content

Nok en fake Gibson Custom på Finn.no


Sverre_sving

Recommended Posts

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26159699

Er jo et velkjent serienr dette.......

Sjekk denne fra Tradetang.com http://www.tradetang.com/for-sale/gibsons-LP-bla-Mahogany-3-Pickup-guitar-Free-Shipping-In-stock-slo8-456-/122208-2587803.html

Håper ikke noen lar seg lure.....

Selger hadde visstnok kjøpt fra en kar i god tro....

Edited by Sverre_sving
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har rapportert annonsen til Finn.no

Har skrevet mld med selger og informert han også, virket som han ville fjerne annonsen....

Har rapportert begge annonsene til Finn, samt oppfordret dem til å kontakte selger i tilfelle den ene er solgt for kr 10000. Han bør tilby seg å betale tilbake pengene og ta tilbake dritt'n han har solgt!

Link to comment
Share on other sites

Et drevent øye kan se på detaljene og vurdere det utifra det. F. eks. serienummer, plassering av inlays på headstock osv. En ting jeg synes er veldig tydelig på fake gitarer, særlig de med gullcover på humbuckerne, er at pickupene ser så utrolig jalla ut. Ser ut som Epiphone-mikker :P

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

Hadde det ikke vært en idé å lage en samletråd for dette her på forumet?

Ikke for å henge ut selgere, men for å advare potensielle kjøpere?

Jeg støtter dette! Samt muligheter for nybegynnere å legge ut annonser for å høre om noen tror den er fake hvis en finner en bra gitar til lav pris uten å klare å se forskjeller :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg så den Les Paul Blackwater modellen (sig.utg. til han i Nickleback) på finn.no -Gitaren på bildet var nok ekte, men han ville selge den for 6000,- <_<

Sa han hadde vunnet den i en konkuranse og ikke trengte den siden han ikke spilte selv. Håper nesten det var en svindel, for viss ikke gikk jeg glipp av tidenes kupp... :)

Edited by Mister
Link to comment
Share on other sites

Støtter den med å lage en Sticky tråd for Fake gitarer, og gjerne en for Finn annonser med svindel forsøk også. Jeg har lagt en tråd eller to fra før her inne med bla en Antigua Strat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.