Web Analytics
Jump to content

Nok en fake Gibson Custom på Finn.no


Sverre_sving
 Share

Recommended Posts

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=26159699

Er jo et velkjent serienr dette.......

Sjekk denne fra Tradetang.com http://www.tradetang.com/for-sale/gibsons-LP-bla-Mahogany-3-Pickup-guitar-Free-Shipping-In-stock-slo8-456-/122208-2587803.html

Håper ikke noen lar seg lure.....

Selger hadde visstnok kjøpt fra en kar i god tro....

Edited by Sverre_sving
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 32
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Har rapportert annonsen til Finn.no

Har skrevet mld med selger og informert han også, virket som han ville fjerne annonsen....

Har rapportert begge annonsene til Finn, samt oppfordret dem til å kontakte selger i tilfelle den ene er solgt for kr 10000. Han bør tilby seg å betale tilbake pengene og ta tilbake dritt'n han har solgt!

Link to comment
Share on other sites

Et drevent øye kan se på detaljene og vurdere det utifra det. F. eks. serienummer, plassering av inlays på headstock osv. En ting jeg synes er veldig tydelig på fake gitarer, særlig de med gullcover på humbuckerne, er at pickupene ser så utrolig jalla ut. Ser ut som Epiphone-mikker :P

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

Hadde det ikke vært en idé å lage en samletråd for dette her på forumet?

Ikke for å henge ut selgere, men for å advare potensielle kjøpere?

Jeg støtter dette! Samt muligheter for nybegynnere å legge ut annonser for å høre om noen tror den er fake hvis en finner en bra gitar til lav pris uten å klare å se forskjeller :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg så den Les Paul Blackwater modellen (sig.utg. til han i Nickleback) på finn.no -Gitaren på bildet var nok ekte, men han ville selge den for 6000,- <_<

Sa han hadde vunnet den i en konkuranse og ikke trengte den siden han ikke spilte selv. Håper nesten det var en svindel, for viss ikke gikk jeg glipp av tidenes kupp... :)

Edited by Mister
Link to comment
Share on other sites

Støtter den med å lage en Sticky tråd for Fake gitarer, og gjerne en for Finn annonser med svindel forsøk også. Jeg har lagt en tråd eller to fra før her inne med bla en Antigua Strat.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.