Web Analytics
Jump to content

Lite output på Strat


gctoffen
 Share

Recommended Posts

Hei! :)

Etter at gitarkabelen ble loddet, har jeg merket en betydelig endring i outputen og sustain på gitaren (Classic Player 60s). På full gain, er det nesten klin umulig å tappe på de øverste båndene. Og ja; jeg har skiftet strenger og det ble litt bedre, men ikke mye. Noen som vet om dårlig signal i jack/kabel kan ha noe innvirkning på outputen, eller kan det være andre faktorer som spiller inn? Eller kan problemet ligge i forsterkeren (Cube 20x)?

Edited by gctoffen
Link to comment
Share on other sites

Hei! :)

Etter at gitarkabelen ble loddet, har jeg merket en betydelig endring i outputen og sustain på gitaren (Classic Player 60s). På full gain, er det nesten klin umulig å tappe på de øverste båndene. Og ja; jeg har skiftet strenger og det ble litt bedre, men ikke mye. Noen som vet om dårlig signal i jack/kabel kan ha noe innvirkning på outputen, eller kan det være andre faktorer som spiller inn? Eller kan problemet ligge i forsterkeren (Cube 20x)?

Sjekk med en annen kabel som du vet er i orden.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.