Web Analytics
Jump to content

Simpel låt, akustisk med vokal


Cyberpunk
 Share

Recommended Posts

Hei ppz! Jeg kjeder meg i de sene nattetimer, så kan like så godt vise noe jeg gjorde i kveld. Følte meg litt kreativ i dag, på den rolige måten. Snekret da sammen en greit snåp innspilling av en ide jeg hadde hatt litt i hodet i det siste.

Vokalen ble tatt på første take, kun på improvisasjon (teksten hadde jeg fra før av). Jeg har minimal erfaring med synging, så det låter litt falskt her og der. Har prøvd å mikse litt, men fant ut et par timer etterpå at det hørtes kanskje forskjellig ut da jeg byttet fra headset til høytalere.

Det er en kort sang, men regner med at ideen og lyden blir formidlet. Jeg har hørt gjennom den et par ganger, og har en del ting jeg skal endre på.

http://bragec.net/src/musikk/thesun.mp3

Sangen heter for øyeblikket "we all saw the sun".

Så.. slakt meg!

Edited by Cyberpunk
Link to comment
Share on other sites

var noen deler jeg likte i sangen, men siden det er mest vinkling på vokalen og det er den som er fremhevet (selvfølgelig oftest, men spesielt her) så ville jeg jobbet litt med den. Var egentlig kult med klangen, selvom det nesten høres ut som i det meste laget. Du sa jo selv du tok vokalen på first take, så ville tatt opp noen par ganger til, jobbet litt med det :) men ikke så altfor værst. Kan bli noe kult det der.

Link to comment
Share on other sites

Dette likte jeg skikkelig godt. Fikk faktisk litt frysninger! Som du sier, kan du jobbe litt med vokalen. Den er litt lite "stødig" om du skjønner. Men det det er ikke store saker, og det ødelegger ikke for de flotte harmoniene du har lagd her. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.