Web Analytics
Jump to content

Rack/Multieffekt?!


Guest
 Share

Recommended Posts

Jeg har en Laney TT20 rørcombo og en marshal DFX15 som soveromsamp. Jeg lurte litt på om kanskje jeg skullekjøpe en effektprosessor av noe slag og kjøre den i stereo med marshallen litt ute på sia for å får litt mer rom effekt og speisa lyd.

Amp modellering er uinterresant.. Har tenkt litt på t.c electronics sin G-major men jeg har aldri prøvd den og aner ikke hvordan den låter...

Andre enbefalinger?

Link to comment
Share on other sites

http://www.tcelectronic.com/

Her er T.C. SINE hjemmesider.. står lit der..

Jeg har G-Force og er ganske fornøyd med den. En digital prosessor blir vel aldrig like bra som analoge enkeltpedaler men fordelen er at du kan f. eks ha 10 typer delysettinger som du kan veksle mellom ved et pedaltrykk.. Det er først og fremst fleksibiliteten med en prosessor jeg liker.. spessielt på senen... kunne ikke tenke meg å begynne med boxer igen.. Vet ikke hvordan G-major funker , men G-Force har i hvertfall uante muligheter og du kan kombinere og trikse med omtrent alt.. her er lite bgrensninger.. Det er også ganske enkelt å editere på effektene når man har prøvet og feilet lit, for å skjønne systemet..

ang. stereo, så har jeg aldrig prøvd det.. jeg bruker min i serial effektsløyfe , men har også ei paralell effektsløyfe.

bare spør om du lurer på no ang. G-force...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.