Web Analytics
Jump to content

Ny forsterker


Clw92
 Share

Recommended Posts

Hei alle sammen!

Jeg skal gå til innkjøp av en ny forsterker. Jeg får meg om ikke lenge en Fender Classic player 60s, og lurer på om noen har noen gode forslag til amps som passer til "John Mayer, Steve Ray Vaughn, Jimmi Hendrix" - kategorien. Litt bluesy pop. Jeg vet at for eksempel John har two rock utstyr til rundt 300 tusen kroner, men det må da være noen rimelige amper for oss ambisiøse? Jeg tenker mellom 2-3 tusen kroner.

Håper på svar! Takk på forhånd.

Clw92

Link to comment
Share on other sites

http://sound1.com/portal/asp/produktdetalj1.asp?Produkt_ID=3711

Viss du er kjapp på fingeren så går denne idag for under halv pris, kjempe amp til billig penge.

http://www.godlyd.no/default.asp?page=540&product=3930&p3930_v=1

Eller så er vox og fender amps anbefalt, pedalvennlige så lenge de er rør og lett å "tweake" seg til sin egen lyd

Link to comment
Share on other sites

Fin amp, men den koster vel 3 ganger+ så mye som trådstarters budsjett da..

:o Der ser du. Jeg har mistet all kontakt med denne verden hva priser angår. Oh well, er jo sikkert billigere enn two rock da......

Hva med en Fender Blues Jr da?

Link to comment
Share on other sites

:o Der ser du. Jeg har mistet all kontakt med denne verden hva priser angår. Oh well, er jo sikkert billigere enn two rock da......

Hva med en Fender Blues Jr da?

Det er i alle fall en bra amp, men igjen er nok prisen noe drøy, med mindre man er litt heldig på bruktmarkedet. De starter vel på nesten 6k for den rimeligste utgaven.

Link to comment
Share on other sites

Fender Superchamp XD.

15 watt, rør-slutttrinn (ikke bare i preampen, som mange andre hybridamper har). Koster vel rundt 2500kr ny, og låter imo veldig bra. Anbefaler deg å få prøvd den. Den er riktig nok ikke fullrørs, men har rør i sluttrinnet og låter som sagt veldig bra. Prøv!! :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.