Web Analytics
Jump to content

Klirring i forsterker


Che
 Share

Recommended Posts

Heisann :)

Jeg har nettopp kjøpt meg en Fender Hot Rod Deville 212 (brukt, men veldig ny) som jeg er storfornøyd med. Men det er en ting som plager meg... når jeg spiller så kommer det en klirrelyd fra forsterkeren, som om noe slår mot metall eller glass. (det er litt vanskelig å beskrive, men klirrrrrr er det beste ordet jeg kommer på). Da jeg kjøpte den så måtte jeg gå fra bussholdeplassen og hjem, så jeg hadde den noen få minutter ute i kulda. har det noe å si?

Vet noen hva som kan være galt med den?

Link to comment
Share on other sites

Kalde rør kan klitre litt når de varmes opp av forsterkeren. Det er vel normalt med de fleste materialer som plutselig får temperaturforskjeller.. Men spesielt glass.

Virker alt som det skal ellers? Og blir lydenhøyere når du skrur på volumet, kommer den fra høyttaleren eller bare en svak klitring fra inne fra forsterkeren?

Tviler på at det er noe farlig hvis alt virker og lyden ikke er for høy.

Og viktigest.. Forsvinner lyden etterhvert, og funker ampen?

Prøv å la den stå i standby i et par minutter, og se om lyden er der og om den eventuelt forsvinner.

Og prøv deretter å slå den på og se hva som skjer.

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.