Web Analytics
Jump to content

2 "små" rørtopper på ett 212-kabinett?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Hei,

Skal som alle har fått med seg selge 6505 og Diezelkabet og kjøpe et Orange PPC212-kab, som jeg inntil videre vil bruke med Koch Studiotone. Det jeg lurer på, er hvorvidt lyden blir ok hvis jeg kjører Studiotonen (20W) sammen med f. eks. en Orange Thunder 30 på det samme kabinettet? Det er sikkert å foretrekke å ha to separate kabinetter, men får man et godt resultat med to amper på et 212-kabinett? Kan det sammenliknes med å ha to gode 112-kabinetter?

Edit: Watten skal gå fint, det er snakk om Studiotone (20W) sammen med en annen amp på maks 30W. Kabinettet har V30 med effekt rundt 60-70W såvidt jeg vet.

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Litt usikker på hva du tenker her, men tenker du slik at du kobler hver sin amp inn på hver sin høyttaler i kabbet? Eller er det stereo inn på kabbet? Det skal jo gå an å gjøre det slik at det funker, men vet ikke om du må koble om noe på kabbet, men vil tro det låter best hvis hver amp får hvert sitt element. Det er vel også å anbefale ifht. last vil jeg tro. Det er nok noen her som kan gi deg ordentlig svar på spørsmålet.

Link to comment
Share on other sites

Dette går fint.. Har selv hatt en lignede set-up, men da på et 4x12.

Den gangen ble begge ampene kjørt samtidig, mao to gitarister på samme kabbet..

Optimalt ?, sikkert ikke, men for et garage band var det helt greit... Tut og kjør..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.