Web Analytics
Jump to content

2 "små" rørtopper på ett 212-kabinett?


Konnis
 Share

Recommended Posts

Hei,

Skal som alle har fått med seg selge 6505 og Diezelkabet og kjøpe et Orange PPC212-kab, som jeg inntil videre vil bruke med Koch Studiotone. Det jeg lurer på, er hvorvidt lyden blir ok hvis jeg kjører Studiotonen (20W) sammen med f. eks. en Orange Thunder 30 på det samme kabinettet? Det er sikkert å foretrekke å ha to separate kabinetter, men får man et godt resultat med to amper på et 212-kabinett? Kan det sammenliknes med å ha to gode 112-kabinetter?

Edit: Watten skal gå fint, det er snakk om Studiotone (20W) sammen med en annen amp på maks 30W. Kabinettet har V30 med effekt rundt 60-70W såvidt jeg vet.

Edited by Konnis
Link to comment
Share on other sites

Litt usikker på hva du tenker her, men tenker du slik at du kobler hver sin amp inn på hver sin høyttaler i kabbet? Eller er det stereo inn på kabbet? Det skal jo gå an å gjøre det slik at det funker, men vet ikke om du må koble om noe på kabbet, men vil tro det låter best hvis hver amp får hvert sitt element. Det er vel også å anbefale ifht. last vil jeg tro. Det er nok noen her som kan gi deg ordentlig svar på spørsmålet.

Link to comment
Share on other sites

Dette går fint.. Har selv hatt en lignede set-up, men da på et 4x12.

Den gangen ble begge ampene kjørt samtidig, mao to gitarister på samme kabbet..

Optimalt ?, sikkert ikke, men for et garage band var det helt greit... Tut og kjør..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.