Web Analytics
Jump to content

Epi Les Paul STD / PLUS Top


JAH
 Share

Recommended Posts

Standard eller Standard Plus top ??

Hva er forskjellene ?

Var i en foretning idag og de hadde en fantastisk nydelig Epi LP. Så ut som Vintage Burst, men han bak disken sa det var en Old Violin Burst. Noen som har hørt op dette ? Evt vet forskjellene ?

Og at det var en Limited Edition satt ned fra 5900 til 4900. Var en Plus top sa han. Videre var det bedre pickups en vanlig. MEN på headstocken stod det "Standard"

Hvordan se forskjeller da jeg er "Fender Mann" og nailer Fender/Squier detaljer kjapt men er under middels på Epi/Gibson detaljer.

Så ut som denne.

Se filvedlegget.

post-5285-074105400 1292257041_thumb.jpg

Edited by JAH
Link to comment
Share on other sites

plus-topp har flammelønn mens de "vanlige" har "plaintop"

Ok takk for det.

Noen andre som vet hva som skulle være spesielt ?

Noen som har hørt om Plus Top Limited edition med annen burst eller bedre mikker ?

Edited by JAH
Link to comment
Share on other sites

Eneste forskjell på "plus top" og "plain" er finish/treverk i toppen.

Det har blitt produsert ymse SE utgaver med litt andre pickups, hardware/farge osv. Det har også blitt laget ymse 59'/60'/Trad utgaver med Gibson Humbuckere, men disse var vel en god del dyrere, og det ble neppe solgt noen i Norge.

Hvis det var hos en norsk forhandler og gitaren var ny tipper jeg det var en ganske ordinær Standard (de fleste som selges i Norge er plus-top utgaver) som selgeren vokal-jazzet litt.. Gitaren du har avbildet er en Vintage Sunburst tenker jeg. Old Violin Burst har jeg aldri hørt om, men du kan jo sjekke Epiphone sidene og se om du finner igjen den finishen noe sted - jeg tipper at du ikke gjør det..

Ble mye synsing dette, men jeg fikk en gut-feeling om at dette var selgerprat fra ende til annen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.