Web Analytics
Jump to content

Z.Vex Nanohead i Norge?


Guest
 Share

Recommended Posts

Noen som vet hva denne lille krabaten koster i Norge?

Jeg vet tre45 tar inn Z.Vex, men jeg har ikke gidda sende de mail eller ringe..

Z.Vex lager skikkelig tøffe småsaker, men jeg er redd det bare er Nanohead som kan være brukbar til noe for meg. De andre effektene frykter jeg er litt for rare og fjerne..

Eller tar jeg feil? Mange erfaringer om disse morsomme tingstene?..

Link to comment
Share on other sites

Tre 45 står som dealer på sia til zvex, men jeg vet ikke prisen.

Ta å ring dem du!

Den ligger vel på rundt 450$ i US mener jeg. Tipper den koster rundt 4 laken

Fy faen å fet amp forresten. Ønsker meg en sånn selv, men kommer nok til å bygge noe lignende den før jeg slenger meg på og bestiller den.

Link to comment
Share on other sites

Ligger vel nermre 300$ i US.

Den står ikke på sia til Tre45, hva slags importør er detta egentlig??? HAr også veldig lyst på en. Har sett den til litt over 3000 i sverige tror jeg det var. S¨du sparer på å kjøpe fra statene.

Det jeg lurer på er hvordan du klarer å dra 5 watt ut av et 12AU-7 rør :shock:

Ey Slash, vi må møtes en gang over en Nanohead/TS-808 chat. Må bare byggeferdig rør-pedalen min :D

Link to comment
Share on other sites

Ahh, så ikke det punktumet i starte , my bad :D

Men fortsatt, førstemann som finner ut hvordan man bygger et sluttrinn basert på 12AU-7 rør :D

Men, enda bedre, den som veit hvordan man får kjørt 12VCD opp til whatever spenning de har på røra, rundt 200 nett sted trur jeg...

Link to comment
Share on other sites

Ahh, så ikke det punktumet i starte , my bad :D

Men fortsatt, førstemann som finner ut hvordan man bygger et sluttrinn basert på 12AU-7 rør :D

Men, enda bedre, den som veit hvordan man får kjørt 12VCD opp til whatever spenning de har på røra, rundt 200 nett sted trur jeg...

Fant vi ikke ut at det beste ble 240V -> 12vAC så 12vAC -> 240/whatever, og så likerette.

Spørsmålet er, er størrelsen mye mindre på en 12->240V i forhold til en ordinære trafo 240->xxxV

Link to comment
Share on other sites

"Search for "Real McTube". In general a 12V>240V (or higher) transformer is used to bump up the 12V to high plate voltages. In the case of the Nano Head, an inductor based switching power supply is used to bump the voltage up."

Den med den trafoen er den jeg er klar for å lage, men jeg hadde likt å kunne kjøre en røramp på et 12vdc adapter.

Så, hva menes med "an inductor based switching power supply"?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.