Web Analytics
Jump to content

Neros


Eirikop
 Share

Recommended Posts

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Fikset min Carl Martin Red Repeat delay pedal. Helt gratis, skulle ikke ha betaling for komponenter eller frakt! Også mektig imponert over måten pedalen var innpakket på når den ankom postkontoret! Veldig hyggelig "business"

Link to comment
Share on other sites

Totalt unødvendig å frykte denne mannen. God kommunikasjon og riktig produkt kommer hurtig levert i god innpakning. Anbefales!

edit: Kjøpte da et lydkort av ham.

Edited by Duckling
Link to comment
Share on other sites

Sendte en nyinnkjøpt amp til reperasjon til Neros.

Gikk fort og ryddig for seg... Tok KUN betalt for deler og frakt å har gjort en jobb som fort ville kostet ett par tusen hos en doktor.

Fikk byttet flere potter som avtalt+at han forsterket noen svake loddepunkter på eget initativ og gikk over ampen med rengjøring og bias ettersyn.(noe som aldri er feil)

Han har bakgrunn med og arbeider med dyr elektronikk, samt har tilgang på det rette utstyret så ampen var i trygge hender.

Ampen kom kjapt i retur pakket for å tåle skjelvet i japan!! Å medfølgende tsunami...

Har gjort ett veldig bra "kjøp" hos Neros, å vil på det sterkeste anbefale for andre som sitter på en litt sur forsterker som trenger litt service å høre med han om han tar jobben!

Vil ikke bare anbefale han men kalle det ei obligatorisk vurdering om noen har problemer med en forsterker å trenger hjelp!

Vil nok en gang rette en stor takk til Neros for jobben :)

Link to comment
Share on other sites

Neros kan anbefales på det sterkeste. Han har fikset min Carl Martin Crush Zone og byttet potmeter, og jeg skal kun betale for potmeteret :lol:

Retter en stor takk til Neros og vil ikke nøle med å kjøpe eller sende noe til han igjen.

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 3 weeks later...

Hei..

Som Æljen er inne på så er jeg ikke innpå GN så hyppig lengre. Dette skyldes et jobbskifte nå i høst, og denne krever endel farting langs landeveien...(svært lange dager)

Og den lille tiden som er tilovers går med til å traktere gitar'n, fremfor å lese om den ;-) lover å komme sterkere tilbake ut på nyåret....

Edited by Neros
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.