Web Analytics
Jump to content

Trenger tablatur til julesanger, FORT!


NiklasH
 Share

Recommended Posts

Hei! Skal spille bass i julegudstjenesten vi har med skolen vår. Jeg kan spille bass, men er ikke veldig god. Den siste sangen jeg lærte meg var suck my kiss så jeg er ikke helt elendig heller. Men kan noen hjelpe meg med tablatur til En stjerne skinner i natt, Himlen i min famn og Himmel på jord. Har chords her hvis det hjelper. Bare spør om du trenger de.

Link to comment
Share on other sites

Jepp, du vil få mye igjen hvis du heller lager din egen bassgang. Bare hør på resten av bandet. Spiller de rolig så spiller du rolig (helnoter/halvnoter, kanskje). Spiller de med litt mer fart kan du og gjøre det. Bare spill som du føler til musikken. Tipper, iom. at det er en gudstjeneste, at det kanskje ikke blir så forferdelig mye fart. Men spill med bandet og kos deg.

Link to comment
Share on other sites

Den eneste som er litt kilen her, er vel "En stjerne skinner i natt" På originalinnspillingen kan du høre Rolf Graff i fri dressur, og å spille noe lignende og å få det til å svinge like mye er ikke helt lett. Forsøk å forenkle det litt, så går det nok greit. Det går an å øve sammen med platen.

Link to comment
Share on other sites

Takk for alle svar. Har prøvd å lage egne basslinjer, men jeg gir lett opp. Skal prøve på nytt nå.

Det tar en del tid å lage tabs, og det er ikke særlig gøy, så det anbefales heller at du lager linjen selv, ja, det er nok det de fleste av oss her gjør :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.