Web Analytics
Jump to content

Kjøpe ny gitar.


xyzler

Recommended Posts

Hei.

Jeg er veldig interessert i en 7 strenger, men er veldig usikker på hvilken. Jeg lager ny tråd siden jeg har noen kriterier på hvordan gitarer skal være, så . :)

Å custom-lage en gitar koster vel fra 20 tusen til 30, gjør det ikke? Mtp Framus osv. Hadde vært digg å custom-lage en gitar med 27 frets og 7 strenger, hadde vært drømmen. :D Si ifra om dere vet om noen som custom bygger en gitar til rundt 15-20k, så skal jeg ta en titt.

Ellers så tenker jeg på at gitaren skal ha tynn nakke, litt lett kropp, ikke alt for tung. Er fan av Jackson Warrior kropper, og slike ting, men soloist kroppen er også veldig fin av Jackson, og har en god del slike gitarer allerede, som Schecter Damien-6. Digg gitar. :) Har vurdert å kjøpe Schecter Hellraiser C7 til 10 tusen, som er rundt den prisen jeg helst vil betale. Jeg har ikke problemer med å få spart opp et par ekstra tusenlapper heller, hvis noen vil anbefale en dyrere gitar.

Har også sett på ESP sine 7strenger, men de ser litt tung ut, og noen former er jeg ikke fan av. Noen som har god erfaring med ESP gitarer til 15k? :P hehe..

Også, jeg er ikke helt sikker på hvilket pickup oppsett jeg vil satse på. Jeg har nå EMG Hz serien som Schecteren har ( husker ikke helt hvilke ), og de låter digg, så tenker på om jeg skal skaffe en med EMG707. Tingen er at jeg har lyst til å prøve ut Seymour Duncan, eller DiMarzio, noen forslag om hvilke som er best til musikk som f.eks. Gorod, Meshuggah.. vel, alt fra teknisk døds metal til normal musikk. Tenker selv at EMG707 vil være best.

En ting til er at til høsten skal jeg til USA, og vurderer å kjøpe en gitar der så jeg kanskje slepper avgifter. Noen som vet om jeg slepper det? Jeg har gjort dette før men fra et annet land. Jeg tok med en gitarbag til det landet, kjøpte gitaren, puttet den i gitarbagen og tok den med hjem uten problem. Men nok om det, noen anbefalinger av gitarer i USA, siden norske butikker ikke er så flinke til å kjøpe inn gitarer hvis der ikke er en super butikk jeg har oversett.. x)

Takker for svar, er første post også. :)

Liten repetisjon.. Det jeg er ute etter er en gitar med tynn nakke og 7 strenger.

Edited by xyzler
Link to comment
Share on other sites

Jeg kan trygt anbefale Schecter Hellraiser 7`ern. Har en slik selv, og en til overs:-) Min lenke

Utrolig godt trøkk i denne gitaren, har sammenlignet med flere Ibanez 7`ere og føler at disse ikke har den samme akustiske "brummen". Godt mulig mengde gods i halsen har noe å si her..

For noe flatbrødhals er det ikke :)

Edited by Neros
Link to comment
Share on other sites

Å custom-lage en gitar koster vel fra 20 tusen til 30, gjør det ikke? Mtp Framus osv. Hadde vært digg å custom-lage en gitar med 27 frets og 7 strenger, hadde vært drømmen. :D Si ifra om dere vet om noen som custom bygger en gitar til rundt 15-20k, så skal jeg ta en titt.

Nei, det trenger ikke å være så dyrt... ta en titt på

www.mayones.com

Alle Setius modellene der koster under 15-16k... blir fort litt ekstra med litt custom options men.

Link to comment
Share on other sites

Takker for svar!

Hehe, nei. 27-frets er ikke et av kravene, bare noe jeg setter ekstra pris på, derfor jeg gikk innom Custom- området. :)

Den Suhr'n ser på en måte fin ut. x) Men de har kun Double-lock floyd på sida deres, og har en floyd rose med double lock som jeg i grunn er ufornøyd med, så blir litt usikker her.

Fremdeles Schecteren som er på toppen av listen, tenker på versjonen med Floyd jeg. :)

EDIT: Altså, Floyd er ikke et must. Det er bare et stort bonus. :) Klarer meg fint med en 6strengers floyd.

Edited by xyzler
Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.