Web Analytics
Jump to content

Hjemmestudiopakke i julegave


Recommended Posts

HeiHei!

da er julen kommet og jeg ønsker meg altså innspillingsutstyr i Julegave og har sett for meg disse;

STUDIOPAKKE 1

STUDIOPAKKE 2

Altså, jeg har veldig lite peiling på dette, men ettersom det jeg har sett er fordelene med nr 2 at det er mikrofonstativ og mulighet for Jackinngang, i motsetning til nr 1. Men ellers vet jeg veldig lite om hva som er bra va mikrofoner, redigeringsprogram osv osv. Kom gjerne med synspunkter, som dere ser ligger prisen helt opp til MAX 2500. MÅ kjøpe pakke siden det er julegaveønske desverre, så jeg kan ikke kjøpe seperate deler.

Innspillingen det skal brukes til er Gitar, Vokal og Bass + Trommeinnspilling via Elektrisk Trommesett. Trenger ikke å være noe skikkelig Hi-tech opplegg.

Kom med innspill!

:D

Link to comment
Share on other sites

Synes det ser ut som mye av det samme. Du har forøvrig mulighet til å koble til jack på begge. Ene er det med stativ og popfilter, det kan du jo kjøpe ved siden av til omtrent samme prisen som differansen, men hvis du får en pakke, så er det vel bare å gå for den med mest stash hehe

Link to comment
Share on other sites

Tror også det er bortimot hipp som happ. Tror kanskje ikke du skal ha all verdens forventninger til de mikkene der da. Kjenner heller ikke til de nevnte DAWs og hvordan de funker, men regner med det er "entry level" innspilling og redigeringsprogram. Går an å få til mye med det og hvis du får behov for det senere kan du jo alltids oppgradere til Cubase, ProTools e.l. og fortsatt bruke de lydkortene.

Link to comment
Share on other sites

Virker som det er Steinberg Sequel på ene og Cubase 4 LE på den andre. Sequel er garageband-lignende, med medfølgenede looper og andre samples, mens cubase 4 LE ligner mer på et "ekte" innspillingsprogram. Så vidt jeg husker, er største forskjellen på Cubase LE og fullversjon at det følger med mange flere plugins på fullversjonen, samt ikke støtte for surround og eksportering til mp3 (!). Men kan eksportere til wma så vidt jeg vet. Potet-potet, tomat-tomat. Kommer an på hvor mye man kan og hvilke ambisjoner man har.

Link to comment
Share on other sites

Det står "Studio One Artist Recording & Production Software" i produkbeskrivelsen, men mulig du vet noe som ikke kommer fram i teksten? Ellers hvis det er slik som Stjerneskruen sier, og pakke 1 har et bedre lydkort, er vel det den viktigste ingrediensen i pakkene.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.