Web Analytics
Jump to content

Barnegitar


Jaffi
 Share

Recommended Posts

Til en seksåring ville jeg ha foreslått en ukulele. En seksåring er mye mer opptatt av lek enn å spille gitar, og en ukulele gir mye god trening i gitarspilling.

Skal det på død og liv være gitar, så hva med en Yamaha GL1? Den er passe størrelse, og et artig instrument. Jeg har en selv, og den er bra bygget, og har fin lyd.

Rosa Hello Kitty finnes i miniversjon, også:

http://www.zzounds.com/item--SQU335101

Link to comment
Share on other sites

Enig med Gluke :) . Jag har haft en ministrata stående på jobbet (barnehage) och bland det bästa barna vet är att när jag kopplar in den i förstärkaren och drar några riff på lagom högt volym :) . Nej, men det enkla är ofta det bästa, fråga henne själv. Om hon vill spela gitarr och får en ukulele så är det ju inte helt otänkbart att hon blir besviken, när man är 6 år så kan man ha ganska klara meningar om vad man vill ha och inte ha.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.