Web Analytics
Jump to content

TC Electronic nova system (multieffekt)


glad amatør

Recommended Posts

Hei folkens. Er ny på forumet men jeg ser det er mange spennende diskusjoner.

Jeg har kjøpt en TC multieffekt pedal (Nova system) i USA. Den er på vei hjem til meg i løpet av noen få dager. Det står at den er tilpasset både 110 volt og 220 volt. Er det noen som har erfaring med importert utstyr? Må jeg gjøre noe med den før jeg putter i kontakten eller er det plug and play?

Edited by glad amatør
Link to comment
Share on other sites

Hvis det står at den kan gå på 220V er det bare å kjøre på. Amerikanske strømplugger er forskjellige fra norske, så du trenger en vanlig Euro-kabel (samme som PC-er m.m. bruker).

Takk skal du ha!

Det var det jeg håpet. Det er nemlig noen dingser en kjøper der en må regulere på strøminntaket. Forsterkeren min har en slik strømregulator. Har imidlertid ikke funnet noe i manualene til nova systemet. Tenkte det var trygt å spørre noen her:-)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.