Web Analytics
Jump to content

Plateselskap og kontrakt?


Vindfal

Recommended Posts

Hei, demoen/første albumet (inneholder 8 låter) begynner å ta form. Og jeg begynner å bli litt interessert i å ta kontakt med et plateselskap. Jeg har ikke veldig mye erfaring innen dette med plateselskaper, har lest "hjelp jeg er i popbransjen" men føler det er hadde vært greit med litt av andres sine syns pungt på tankene mine. Jeg sendte Nuclear Blast en mail i går, og fikk svart om at jeg bare kunne sende dem en demo, og så skulle de kontakte meg etter de hadde hørt den, med gode/dårlige resultater. Men så er det noe jeg lurer på, en x-kamerat av sa at nuclear er noe man ikke brude blade seg inn i, og at jeg heller burde satse på de "mindre" selskapene. Hvorfor vet jeg ikke? Det er her jeg føler at det er greit med litt rådgiving ifra noen med litt peil. Som artist er jeg ikke interessert i å måtte gi ut plate hvert år, men jeg er fremdeles veldig for det å gi ut cd gjevnlig. Og jeg ser på det å lage musikk mer på som å male et "bilde/lydbilde" og skape kunst, enn å lage musikk i seg selv. Hva burde jeg gjøre? Takk på forhånd. (Beklager om jeg virket helt tett i innlegget. Har som sagt ikke mye erfaring inne plate delen av den store musikkverden.)

Link to comment
Share on other sites

Har ikke så mye innsikt i Nuclear Blast, men de har en tendens til å få artistene til å bli typisk mainstream metal, og diverse annet. Hvis du hører på Sonic Syndicate sitt første albumet, og de nyeste singlene, så kan du jo høre hva som har skjedd med dem :P

Vet ikke hvor relevant dette svaret var, men.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.