Web Analytics
Jump to content

Forslag til ny mikrofon


ovl
 Share

Recommended Posts

Hei! :D

Jeg lurer på om jeg skal ønske meg en mikrofon til jul. Jeg er helt blank på dette, men har hørt at shure skal ha noe bra.

Jeg kommer til å bruke den på trompet, akkustisk gitar, gitarforsterker, vokal, osv.

Tenkte at den skulle koste noe rundt 1000,-

Har sett litt på denne: "DYNAMISK" MIKROFON

(Hva er forskjellen på dynamisk, og vanlig mikrofon?)

Noen som har forslag, til ny mikrofon?

Link to comment
Share on other sites

Det blir litt vanskelig å finne 1 mikrofon til alle de bruksområdene der. Den du linker til funker bra til gitarforsterker og trompet, og den funker også greit til vokal(Dave Grohl bruker visst denne til vokal i studio) og akustisk gitar, men for akustisk og "roligere" vokal er det mer optimalt med en god kondensatormikrofon.

Link to comment
Share on other sites

4sound har såvidt jeg vet Shure SM58 til 995,-, og jeg ville gått for den fremfor SM57 da denne har "popfilter" i grillen som gjør den mer egnet til vokal slik jeg ser det, samt at til de andre formålene vil du ikke merke noen forskjell.

Link to comment
Share on other sites

Hva med en Zoom opptaker?:

Veldig allsidig, og kommer nok til å funke like bra på alle dine krav.

Du kan justere gain på mikrofonen, sånn at du kan ta opp alt fra ett munnspill til en 100-watts forsterker på fullt skuv, uten å få noe spesielt med problemer. Fungerer også som lydkort, om du bestemmer deg for å kjøpe enda en mikk.

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.