Web Analytics
Jump to content

Cubase versjoner


Phoncible
 Share

Recommended Posts

Cubase VST 5 er en gammel utgave som er relativt utgått i profesjonell sammenheng. Derimot ser jeg ingen problemer med å bruke det for dere som henger på dette forumet, da programmet inneholder funksjoner i drøssevis.

Når det er sagt så finnes det idag endel forskjellige versjoner. Man har Cubase SX 3.0 som er toppmodellen, SÅ har man Cubase SL som er en nedstrippet versjon av den første. Tilslutt har man Cubase SE som er en veldig forenklet og billig utgave (som OGSÅ hadde hodt i massevis for de fleste av dere)

Før SX, snakket vi om VST versjonene. Den du har er som sagt vst 5 )(også kalt vst32) og før det igjen brukte man vst 4 (vst 24). Og før dete igjen enda tidligere versjoner.

Link to comment
Share on other sites

tHeMuTh|n : Har du noe erfaring med Cubase sx 3 ?

Hva er det av betydlige/praktiske nye funksjoner i forhold til cubase 2 SX?

Jeg har 2'ern på maskina her nå, er det verdt å "anskaffe seg" den nyeste?

Jeg skal bruke det i et hjemmestudio sammen med noen kamerater. Jeg har mest brukt cakewalk, men har testet litt cubase nå.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.