Web Analytics
Jump to content

Gitar i Polen?


TheBoss

Recommended Posts

Mornings. Skal til Krakow på nyåret en gang og tenkte det kunne være en gyllen mulighet til å få med seg en gitar heimat. Noen som har tips til butikker i Krakow eller noen spesielle merker som har satt spor i deg?

Vil ha noe som låter bra av kassegitar. Hvis dere har prøvd en Fürch D40 fra Tsjekkia så vet dere hva slags lyd jeg tenker på. Vil ha en gitar som låter fyldig og bra. Har nok av bandgitarer som Takamine O.L.

Link to comment
Share on other sites

Guest KAARVAAG

var i Krakow for ca 1 år siden,og det var en RIFF butikk et lite stykke opp den ene gata. Vet ikke hvordag jeg skal forklare hvor den var,men der var det mye billig snadder! Angrer på at jeg ikke kjøpte en Ibanez jeg prøvde der :(

Link to comment
Share on other sites

Det er ingen grense for toll på gitarer ;)

Gitarer er tollfrie uansett, men grensa for reisegods er på 6.000,- (dersom du har vært ute av landet i over 24 timer. Under 24 timer, grense på 3.000,-) Dersom du har med en gitar må du derfor betale merverdiavgift (mva.) på 25% dersom verdien (kjøpesum) er over 6.000,-. Dette forutsetter at du ikke har med andre verdier som reisegods.

At folk med gitar eventuelt stoppes oftere skyldes nok ikke spørsmål om fortolling av gitaren, men mer det at folk med gitar oftere er mer "interessante" kontrollobjekter pga. andre ting :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vi er et ny oppstartet band, vi spiller litt forskjellig, alt ifra Pink Floyd til CC Cowboys, vi har planer etterhvert å spille konserter osv. Tillegg lage egne låter. 
  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.