Web Analytics
Jump to content

Hvilken Pickup!? PAF med litt ekstra krydder..


Guest
 Share

Recommended Posts

Jeg venter spent på min nye fender custom tele som er en slags sprø hybrid av en tele og en les paul (Rar på bilder, men veeeeldig kul RL)! Den har to en Fender Atomic II ved stolen og en Fender Black Canyon ved halsen. Sikkert helt greie pickuper, men jeg tenkte jeg skulle bytte de ut for å få en litt mer "oppdatert" tone!

Jeg er veldig glad i PAF-sounden, men vil gjerne ha noe med litt mer edge og litt output uten at det skal utelukke alt som ikke er vreng! Forsterkeren min hjelper meg langt på vei med lyden også da... Jeg tenker jeg gjerne kan ofre litt trykk til fordel for lydkvalitet siden forsterkeren min er en førsteklasses vreng og kan gå veeeldig langt opp i gainspekteret når jeg bruker OD-3en til å toppe det hele av!

For å si det veldig enkelt: Jeg vil gjerne ha en pickup som kan gjøre alt!

Jeg vurderer DiMarzios Norton i stol og PAF pro DP151 i hals... Dimarzios litt "kvassere" lyd en Seymour Duncan er noe som jeg liker ganske godt, men jeg regner med båe SD og andre merker der ute har alternativer jeg burde sjekke ut! Noen tips?

Link to comment
Share on other sites

Norton er ganske lik superdistortion, men har litt mindre output og litt mer PAF-lyd i seg for å være litt mer allsidig, men bevares! Superdist er en knall pickup og ville kanskje vært valg nr1 for meg dersom jeg skulle gått for noe heavyere!!!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.