Web Analytics
Jump to content

Trommis i Oslo søker musikere


robertmh

Recommended Posts

Hei! Hadde en tråd her tidligere men prøver igjen med en litt mer klar tekst.

Hva jeg har å refere til akkurat nå finner dere på www.myspace.com/robertheimdal

Er 23 år gammel, søker da etter noen som har ambisjoner, og viljen til å jobbe med musikken.

Jeg liker alt som groover, som er melodisk og som er godt utført. Det er også viktig at musikken jeg vil jobbe med er rettet mot de fleste aldersgrupper.

Inspirasjon:

Rock/Country/Blues/Pop/Indie/Soul

Steve Lukather og Simon Phillips er nr 1 nå om dagen, men det er jo alltid vanskelig å fortelle hvem og hva man hører mest på.

Jeg prøver å høre på alt som klistrer seg lett, og forstå hvorfor det egentlig gjør det?..

Prøver å skrive litt selv også, spiller gitar og piano, og synger litt. Har endel råmix liggende etter et år på folkehøyskole hvor jeg gjorde alt alene i studio, og der lærte jeg masse!

Jeg veldig entusiastisk nå det kommer til musikken, og jeg kunne ikke tenke meg å være foruten.

Så hvis vi har noe til felles, og du vil vite mer må du gjerne ta kontakt på mail eller telefon! :-)

Mail: robertheimdal@live.no

TLF : 40648878

Edited by robertmh
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hei, har du funnet deg noen å spille med ennå?

Vi er fra Drammen og Holmestrand, og trenger sårt en trommis til bandet vårt. Har et godt sett med låter, men plutselig ingen til å veive med stikker og tråkke pedaler :P Han forrige var dyktig, men måtte gi seg :(

Sjekk denne posten, og se om det er noe for deg:

Jeg vet det ikke er i Oslo, men det er iallefall fullt mulig å få sitte på i fra Drammen hver gang det er øving. Vi er oppegående og ålreite folk, ordna forhold, og er gira på mer å gjøre...spillejobber, jobbe med mer låtmateriale, innspilling, osv osv

Send en PM eller mail om det er interessant :)

Mvh

Tom

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.