Web Analytics
Jump to content

Roland Cube 15


antos
 Share

Recommended Posts

Vurderer å skaffe meg en slik som øvingsamp i tillegg til min røramp (Bogner Alchemist 112) Har erfaring med Line6 Spider IV men synes ikke disse låter noe særlig på vreng kanalene, blir litt for mye metal og transistorlyd. Noen som kan dele noen erfaringer om Cube'n?

Link to comment
Share on other sites

Ok, ingen hensikt å bytte ut en Spider med en Cube altså. Jeg hadde en Vox VT15 i noen timer ja, men ettersom det var feil med ampen ble den returnert. Endte til slutt opp med en Bogner Alchemist 112, i tillegg til min Line6 Spider IV amp.

Link to comment
Share on other sites

Nå trenger man da ærlig talt ikke så voldsomt med effekter for klassisk rockelyd akkurat da. Pre-ampen på vox forsterkerne låter forøvrig stort sett som vox multi-effekt brettene, så med mindre mange samtidige effekter og slikt er veldig ønskelig så ville ikke jeg kostet på meg en multi-effekt foran en mod amp som kanskje låter rimelig "boksete" i utgangspunktet.

Men det er meg da. Jeg bruker veldig lite effekter og ønsker meg egentlig bare en forsterker som kan gi meg en god grunnlyd med litt variasjon, da ordner resten seg selv synes jeg.

Link to comment
Share on other sites

Vox VT15/VT30 får du til en billig penge og er de beste øvingsampene du får.

Alternativt kan du også gå for en liten Vox AC4TV, Vox Lil' Night Train, Blackstar HT-1 og lignende som er små og billige 1-4 watts røramper.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.