Web Analytics
Jump to content

Bogner Alchemist 112 vs Marshall MA50C


antos

Recommended Posts

Kjenner ikke Marshallen, men har en Bogner Alchemist, og det er en knall amp. Bra vreng, crunch og clean og med ok reverb og delay.

Liker reverben i Fender amper bedre, men helt grei reverb.

Både 20w og 40w funksjonen er bra. XLR kabel til footswitchen som følger med.

Hadde kjøpt ny Alchemist om den ble borte..

Link to comment
Share on other sites

Hvordan synes du bogneren er til mer heavy rock? Har selv en Bogner Alchemist 112. Veldig bra amp, men føler gjerne jeg kunne trengt litt mer vreng til noen låter. Vil en boss od-3 gjøre susen her gjerne? Vil marshallen stille i en klasse under bogneren? Har stort sett bare hørt positive ting om Bogneren, kjenner ikke så godt til Marshallen selv heller.

Edited by antos
Link to comment
Share on other sites

Har ikke kjørt pedaler forran enda, bortsett fra GT10 men det gikk fint det..

MEN jeg spiller lite Metall hehe, men duger til GnR, og den type.

Men ikke vent deg JCM800 og 2 stk 4x12 ala Slash for da bør du nok ha en hmmmmm ja en JCM800 ;-)

Men Alchemisten er jo en duglig bra allrounder...

Link to comment
Share on other sites

OD-3 er en flott sak med MYE vreng, men.. Jeg ville kanskje, muligens foretrekke en tubescreamer for metal. OD-3 er "mykere" i lyden, selv om den har mer vreng. Mens TS'n er en smule mer aggressiv med mer mids og en smule tightere.

Altså.. Begge gode til sin bruk, men jeg har begge to og foretrekker TS en smule mer til metal og OD-3 til rock, blues og lignendes ting, selv om den duger flott til metal også.

JEg vet ikke hvordan ampen din låter, aldri prøvd den. Men har du en bra crunchlyd på den og er ampen greit mottagelig for pedaler, så er det absolutt mulighet for å spille metal på den med en god overdrive i front :)

Da gjelder det å stille ampen på en god, solid crunch og bruke overdrive til å "booste" signalet ved å stille lite gain og volumet på full gulle på pedalen. Ikke omvendt :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei. Hvem er dere og hvilke sanger er det snakk om å spille?
  • Hallo. Hver dag tror jeg at jeg har oppnådd noe i dette livet. Ja, jeg har en høyere utdanning og til og med en vitenskapelig grad av en mester, men jeg jobber ikke i min spesialitet. Siden barndommen drømte jeg faktisk om å være psykolog, og derfor begynte jeg å tenke på å motta den andre høyere. Men for dette trenger jeg en meget betalt jobb, så nå leter jeg etter interessante ledige stillinger. Allerede samlet en CV på denne malen https://www.cvmal.no/cv-eksempel/ , og nå må du sende den til flere selskaper. Vi må jobbe noen år til for å endelig begynne å gjøre det du elsker.
  • Hei. Vi søker etter en bassist til et band i Arendal. Vi har tilgang til øvingslokale. Sjanger, rock. Vi er på utkikk etter en bassist som deler lidenskap for musikk og som har god teknikk og samspill. er åpen for å eksperimentere med ulike stilarter og låter, men vi ønsker også å ha et fast repertoar som vi kan øve på og fremføre. Vi er fleksibel når det gjelder øvingstider, men vi håper du er seriøs og engasjert. Hvis dette høres ut som noe for deg, vil vi gjerne høre fra deg snarest. Vi ser frem til å snakke med deg og finne ut mer om din musikkbakgrunn og interesser.
  • Lagde en hals av alm, og holder på med en jazzmaster kropp av samme planken . Underste kroppen er av surnet lønn.
  • Takk for det. Har brukt bjørk i toppen, alm i halsen og er usikker på kropp men tror det kan være sitka gran. Fikk en stor bit fra en arbeidskollega som ikke visste hva det var.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.