Web Analytics
Jump to content

Ny Gitar


Guitar Master
 Share

Recommended Posts

Nå er det slik at jeg har kansje tenkt meg en ny gitar, men lurer på hvilken. Jeg spiller for det meste blues, rock, metal, hardrock osv. Jeg lurer på om jeg skulle skaffet meg en esp, ibanez eller et annen merke som en venn skryter av som er dean. Noen som vet om noen gode gitarer fra disse merkene som ikke er for dyre.

Link to comment
Share on other sites

Ka med ein sånn?

http://www.google.no/imgres?imgurl=http://www.zikinf.com/_gfx/matos/dyn/large/washburn-wi66-pro.jpg&imgrefurl=http://www.zikinf.com/materiel/photos.php%3Fid%3D3722%26p%3D0%26ns%3D1&usg=__5AklXYxUZ_naFKEbFAuYoXoPgwU=&h=283&w=800&sz=31&hl=no&start=0&zoom=1&tbnid=rLAuMJuYARsZAM:&tbnh=68&tbnw=191&prev=/images%3Fq%3Dwashburn%2BWI66%26um%3D1%26hl%3Dno%26client%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:nn-NO:official%26biw%3D1024%26bih%3D578%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=560&vpy=125&dur=675&hovh=68&hovw=191&tx=161&ty=69&ei=833YTOrOKYyVOtyR2bcO&oei=6X3YTOjtFcOdOsax-bAG&esq=5&page=1&ndsp=16&ved=1t:429,r:4,s:0

Slår Dean langt ned i støvlane, Seymour Duncan SH1 og Custom Custom, Grover 18:1 stemmeskruar gjer at du treng stemme omtrent to ganga i året. Buzz Feiten tuning system gjer at gitaren er rein i alle akkordar, åpne som barrè.

Skal få den for 5000kr med kasse.

Synest det var ein merkelig påstand å heilt randomly komme med.

Sjøl vil eg nesten oppfordre om å teste noken ibanez`er.

Kjøper du ein strøken, brukt RG for eksempel kan du få utrolig mykje for pengane.

Litt sær farge på denne i min mening, men her har du et eksempel på ka man kan få kjøpt brukt for ein rimelig penge, som er mykje meir gitar for pengane enn ein gjennomsnittsgitar ein får kjøpt ny for samme pris.

(Også med solid kasse;) )

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=24710165

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Har sendt og mottatt et lass med gitarer og basser, pleier ikke være noe problem. Det beste er selvsagt å sende i koffert, men så lenge man har en passelig stiv pappeske og polstrer gitaren godt slik at den ikke ligger og slenger inne i esken så går det bra. Kan være lurt å bekrefte med selger at han vet hvordan han pakker en gitar for sending, og om han f.eks. har en gitar-eske liggende. Hvis ikke kan man ofte få tak i det hos en gitarbutikk; de har pappesker i hopetall som de bare leverer til gjenvinning og er glad for å bli kvitt. Har også mottatt gitarer som kun har vært send i en dvask gitarbag med adresselapp klistret på. Anbefales ikke, men heldigvis har det gått bra de gangene det har skjedd med meg. Antar at postmennene ofte er litt ekstra forsiktige når de ser slike pakker, men det er jo ingen garanti.
  • Nå ser jeg på brukte gitarer. Men, er det mulig/litt å sende elgitarer med posten? Hvordan gjøres det på en trygg måte for gitaren i så fall? Noen som har erfaringer her? Eller bør en kun gå for gitarer en kan hente selv?
  • jepp. eller en sg-type eller en explorer-type
  • Takk folkens, da har jeg noen ting å teste når jeg får den med meg hjem etter neste øving!
  • Jeg er nære på å si at en Les Paul-type gitar kanskje kunne vært noe? (F.eks. en brukt Epiphone Les Paul eller LTD EC 256.) Fast stol og de er jo innafor både på metal og snillere, og det burde kanskje være mulig å finne noe brukt sånn omtrent i prisleiet det her er snakk om.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.